Honda CR-V 2.0i Lpg G3 Nw Gr.beurt+banden+apk Garantie & Supersuv!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
A.F. Garage
Drilleveld 24
3431 ET Nieuwegein
Utrecht (NL)
Tel. 030-6300336
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 6.495,00
Merk  Honda
Model  CR-V
Type  2.0i Lpg G3 Nw Gr.beurt+banden+apk Garantie & Supersuv!
Bouwjaar  2005
Km.  362.900 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.479 kg.
Motorinhoud  1.998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurbuitenspiegels elektrisch verstelbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurbumpers in carrosseriekleurMistlampen voor
ExtraNieuwe A.P.KNieuwe accunieuwe banden
Interieur & Comfortarmsteun voorelektrische ramen voor en achterverstelbare stuurkolom
Veiligheid & Techniekalarm klasse 1(startblokkering)centrale vergrendeling met afstandsbedieningelektronische remkrachtverdelingpassagiersairbagzij airbag(s) voor
Overige6 maanden garantieGrote service beurt
Bijzonderheden
ACTIE! NU standaard met Grote beurt + Nieuwe banden + 6 maanden garantie!

Ben je op zoek naar een SUV die betrouwbaar, milieuvriendelijk en budgetvriendelijk is? Zoek niet verder, want onze 2005 Honda CR-V is precies wat je zoekt! Deze prachtige SUV heeft alles wat je nodig hebt, en nog veel meer. Laten we eens kijken waarom dit de perfecte keuze voor jou is.

Betrouwbaarheid, een Hondatraditie: De naam Honda staat synoniem voor betrouwbaarheid, en onze 2005 CR-V is geen uitzondering. Met regelmatig onderhoud en zorg gaat een Honda een leven lang mee. Deze CR-V heeft onlangs een uitgebreide servicebeurt gehad, inclusief nieuwe LPG bougies en alle filters (lucht, olie, interieur). De CRV heeft pas een nieuwe accu gekregen en alle vloeistoffen en oliën zijn ververst! We willen dat je zorgeloos kunt genieten van je rit!

Deze mooie Honda SUV is rijk uitgerust met onder andere: Climate control. Elektrische ramen en spiegels, Dagrij verlichting, 7 inch scherm met bluetooth en SD kaart met USB.

Milieuvriendelijk en Budgetbewust: Deze Honda CR-V is uitgerust met een LPG G3-systeem, wat betekent dat je kunt genieten van aanzienlijk lagere brandstofkosten. Met een prijs van slechts 75 cent per liter voor LPG, zul je merken dat tanken een genot wordt voor zowel het milieu als je portemonnee. Bovendien is LPG een schonere brandstofoptie, wat betekent dat je bijdraagt aan het verminderen van je ecologische voetafdruk. Een volle LPG Tank kost slechts E35!

Banden die elke weg aankunnen: Deze CR-V is onlangs voorzien van gloednieuwe All Season-banden, zodat je in alle weersomstandigheden kunt rijden met vertrouwen en veiligheid. Geen behoefte aan constante bandenwissels - je bent klaar voor elk seizoen.

Vernieuwd voor een duurzaam leven: We hebben onlangs de versnellingsbak van deze Honda CR-V vervangen de koppeling-set is 4 jaar geleden vervangen , waardoor je zeker bent van soepel schakelen en probleemloos rijden. Bovendien is het motorblok slechts vier jaar geleden vernieuwd, wat betekent dat je een krachtige en betrouwbare motor hebt die nog vele kilometers voor de boeg heeft.

Zorgeloze aankoop met garantie: Om je gemoedsrust te garanderen, wordt deze Honda CR-V geleverd met 6 maanden garantie inbegrepen in de prijs. We staan achter de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze voertuigen.

Kortom, deze 2005 Honda CR-V is de perfecte SUV voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid, milieuvriendelijkheid en financiële verstandigheid. Kom langs en ervaar de rit van je leven in deze prachtige Honda CR-V. Neem contact met ons op en maak een proefrit om te zien hoe deze SUV aan al je verwachtingen voldoet. Je zult er geen spijt van krijgen!

*inruil mogelijk
*Onze auto's worden altijd uitvoerig gecontroleerd.
*Wij berekenen geen afleveringskosten!
*We bieden u ook de mogelijkheid om de auto te financieren en te verzekeren. Dit doen wij in samenwerking met een professioneel en onafhankelijke partij.
*Een goed afgeleverde auto is bij ons een vanzelfsprekendheid! U hoeft niet te kiezen tussen pakketten tegen meerprijs u krijgt namelijk een goed afgeleverde auto zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen! Dat is de service waar wij om bekend staan en die wij standaard bieden.

We zijn ook bekend van TopGear & AutoWeek!
https:/ /topgear.nl/autonieuws/eigenaardige-honda-odyssey-te-koop-in-nederland/

Bezoek en like ook onze Facebook Pagina!
https:/ /www.facebook.com/AF-Garage-522123611304223/

Bekijk onze promotiefilm op YouTube!
https:/ /youtu.be/JZ3-83ByNeU

Tevens zijn wij importeur van snelle en exclusieve Honda's. Ook kunnen we alle onderdelen van de Honda Odyssey direct uit voorraad leveren! Heeft u een bepaalde type Honda op het oog? Laat het gerust weten wij zullen voor u de auto leveren die aan al uw wensen voldoet!

Voor meer info of een vrijblijvende proefrit kunt u gerust bellen of mailen.
Voor een uitgebreide fotoreportage of andere leuke auto's en aanbiedingen kunt u onze website bezoeken!

Mob: 0646606689
B.G.G: 0655321927
Tel: 030-6300336

Tot ziens bij:

A.F. Garage
Drilleveld 24
3431ET NIEUWEGEIN
Telefoonnummer: 06 46606689
E-mailadres: info@af-garage.nl
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2002 - okt 2004
Referentienummer: 627
Kenteken: 76-RB-KX

Technische informatie
Vermogen: 110 kW (150 PK)
Aantal cilinders: 4
Max. trekgewicht: 1.500 kg (ongeremd 600 kg)

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot (NEDC): 216 g/km
Emissieklasse: Euro 3

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik in de stad: 11,7 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,7 l/100km (1 op 13,0)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 217 - € 246 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Laatst bekeken