Ford Focus wagon 1.6 Tdci Titanium Nw Remmen+gr.beurt+koppeling Zuinig!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
A.F. Garage
Drilleveld 24
3431 ET Nieuwegein
Utrecht (NL)
Tel. 030-6300336
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 3.995,00
Merk  Ford
Model  Focus wagon
Type  1.6 Tdci Titanium Nw Remmen+gr.beurt+koppeling Zuinig!
Bouwjaar  2013
Km.  380.140 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.274 kg.
Motorinhoud  1.560 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Entertainment & Mediaaudio installatie premiumBluetooth telefoonvoorbereidingmultimedia-voorbereidingmultimedia-voorbereidingradio-CD/MP3 speler
Exterieurbuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarchroom delen exterieurdimlichten automatischmistlampen voor
Interieur & Comfortachteruitrijcameraarmsteun voorbinnenspiegel automatisch dimmendelektrische ramen voor en achterextra getint glas achterkeyless entrylederen stuurwiellederen versnellingspooklendesteunen (verstelbaar)ruitensproeiers verwarmbaarsportstoelenstuur verstelbaarverwarmde voorruit
Veiligheid & Techniekalarm klasse 1(startblokkering)centrale vergrendeling met afstandsbedieningelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) voorparkeer assistentpassagiersairbagstart/stop systeemzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Bijzonderheden:
Wij presenteren deze prachtige Ford Focus Station 1.6 Diesel Titanium, een auto die niet alleen overtuigt met zijn stijlvolle design en krachtige prestaties, maar ook met een indrukwekkende onderhoudsgeschiedenis. Deze wagen is bij ons in onderhoud geweest en is altijd met zorg onderhouden door onze klant, wat resulteert in een voertuig dat in uitstekende staat verkeert.

Deze Ford Focus heeft altijd punctueel zijn voorgeschreven onderhoudsbeurten gehad, waardoor de prestaties en betrouwbaarheid zijn geoptimaliseerd. Met trots kunnen wij de volledige historie van dit voertuig presenteren, zodat u met een gerust hart kunt genieten van elke rit.

Deze Ford Focus heeft onlangs een reeks aan waardevolle upgrades ondergaan om de rijervaring te bevorderen. Een gloednieuwe koppeling zorgt voor soepel schakelen, terwijl de grote servicebeurt ervoor zorgt dat alle essentiële systemen in topconditie verkeren. Nieuwe remmen en schijven zorgen voor optimale veiligheid, terwijl een nieuwe dynamo en accu de betrouwbaarheid verder verbeteren.

Deze Focus is niet zomaar een wagen, het is de luxueuze Titanium-uitvoering die is uitgerust met de nieuwste comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Geniet van verwarmde stoelen tijdens koude dagen, beheers het klimaat met de climate control, manoeuvreer eenvoudig met de achteruitrijcamera en ervaar het gemak van keyless entry en start. De veiligheid wordt verder gewaarborgd door airbags rondom, waardoor u met een gerust hart de weg op gaat.


Deze Ford Focus is beschikbaar gekomen door inruil en bieden wij nu aan tegen een bijzonder scherpe prijs. Profiteer van de combinatie van luxe, zuinigheid en recente upgrades, allemaal verpakt in deze prachtige Ford Focus.

Grijp deze kans en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en betrouwbaarheid. Neem contact met ons op voor een proefrit en ontdek zelf de kwaliteit en prestaties van deze Ford Focus Station 1.6 Diesel Titanium.

*inruil mogelijk
*Onze auto's worden altijd uitvoerig gecontroleerd.
*Wij berekenen geen afleveringskosten!
*We bieden u ook de mogelijkheid om de auto te financieren en te verzekeren. Dit doen wij in samenwerking met een professioneel en onafhankelijke partij.
*Een goed afgeleverde auto is bij ons een vanzelfsprekendheid! U hoeft niet te kiezen tussen pakketten tegen meerprijs u krijgt namelijk een goed afgeleverde auto zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen! Dat is de service waar wij om bekend staan en die wij standaard bieden.

We zijn ook bekend van TopGear & AutoWeek!
https:/ /topgear.nl/autonieuws/eigenaardige-honda-odyssey-te-koop-in-nederland/

Bezoek en like ook onze Facebook Pagina!
https:/ /www.facebook.com/AF-Garage-522123611304223/

Bekijk onze promotiefilm op YouTube!
https:/ /youtu.be/JZ3-83ByNeU

Tevens zijn wij importeur van snelle en exclusieve Honda's. Ook kunnen we alle onderdelen van de Honda Odyssey direct uit voorraad leveren! Heeft u een bepaalde type Honda op het oog? Laat het gerust weten wij zullen voor u de auto leveren die aan al uw wensen voldoet!

Voor meer info of een vrijblijvende proefrit kunt u gerust bellen of mailen.
Voor een uitgebreide fotoreportage of andere leuke auto's en aanbiedingen kunt u onze website bezoeken!

Mob: 0646606689
B.G.G: 0655321927
Tel: 030-6300336

Tot ziens bij:

A.F. Garage
Drilleveld 24
3431ET NIEUWEGEIN
Telefoonnummer: 06 46606689
E-mailadres: info@af-garage.nl
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mrt 2012 - dec 2014
Referentienummer: 637
Kenteken: 1-XTD-79

Technische informatie
Vermogen: 77 kW (105 PK)
Aantal cilinders: 4
Max. trekgewicht: 300 kg (ongeremd 300 kg)
Acceleratie (0-100): 12,0 s

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot (NEDC): 88 g/km
Fijnstofuitstoot: 0 mg/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,1 l/100km (1 op 32,3)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 363 - € 385 per kwartaal

Laatst bekeken