Land Rover Discovery 3.0 Si6 Hse 7p.

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Hensen
Zuiderbreedte 21
3845 MC Harderwijk
Gelderland (NL)
Tel. 0623345969
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 33.950,00
Merk  Land Rover
Model  Discovery
Type  3.0 Si6 Hse 7p.
Bouwjaar  2014
Km.  153.737 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  2.482 kg.
APK tot  16-04-2025
Motorinhoud  2.995 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Land Rover Discovery 3.0 Si6 HSE 7p.
Kenteken: N-044-PFMerk: Land RoverModel: DiscoveryAPK tot: 16-04-2025Tellerstand: 153737 KMCarrosserievorm: SUVAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2014Transmissie: AutomaatKleur: grijsMotorinhoud: 2995 ccAantal cilinders: 6Vermogen: 250 kW / 341pkLedig gewicht: 2482 kgMax. trekgewicht: 3500 kgAantal zitplaatsen: 7Verbruik: 10.9 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarMotorrijtuigenbelasting: € 498 - 545 per kwartaalEmissieklasse: Euro 5
ComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurBuitenspiegels elektrisch inklapbaarBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDimlichten automatischElektrisch bedienbare achterklepKeyless entryLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 20"Parkeersensor achterParkeersensor voorSperdifferentieelInfotainmentAudio installatie premiumAudio-navigatie full mapAudioinstallatie met CD-spelerDABMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapSmartphone integratieSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelWiFi voorbereidingInterieur2 stoelen op derde rijAchterbank in delen neerklapbaarAirco (automatisch)Armsteun achterArmsteun voorBagagedekBinnenspiegel automatisch dimmendElectronic climate controlElektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugenElektrisch verstelbare passagiersstoelElektrisch verstelbare voorstoel(en)Elektrische ramen voor en achterHoutafwerking interieurLederen bekledingLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Stuur verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkVoorstoelen in hoogte verstelbaarMilieuStart/stop systeemOverigeAanhanger assistentAchteropkomend verkeer waarschuwingAfdaal assistentAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingAutonomous Emergency BrakingBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist SystemConnected servicesElektronisch Sper DifferentieelElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorLED mistlampenLuchtveringPassagiersairbagSchakelmogelijkheid aan stuurwielVolledig digitaal instrumentenpaneelZij airbag(s) voorVeiligheidAchteruitrijcameraAlarm klasse 1(startblokkering)AlarmsysteemBandenspanningscontrolesysteemGrootlichtassistentHill hold functieRijstrooksensor
Sommige mensen willen bewust geen Range Rover rijden, maar wel een heel grote, luxe Land Rover met een krachtige motor. Voor hen is deze Land Rover Discovery uitermate geschikt. Het is een van de laatste van deze Discovery-serie, met het kenmerkende oplopende dak. Een heel bijzondere eigenschap is de motor. Veel van deze Discovery’s werden afgeleverd met een dieselmotor. Aan het begin van de carrière was er een V8 beschikbaar, die interessant was voor de Amerikaanse markt. Aan het einde van de loopbaan was deze 3.0 V6 met mechanische compressor leverbaar. Het is in principe dezelfde zescilinder als in de Jaguar F-Type.

Niet alleen is het een bijzondere motor, de uitrusting is dat ook. Het is een HSE-uitvoering (de dikste die je kon bestellen bij Land Rover destijds) waar de eerste eigenaar nog de nodige opties bij aan vinkte. Zelfs de uitvoering is bijzonder: lichtblauw met een crème interieur en lichtbruine houtafwerking. Een Land Rover kan veel kleurencombinaties goed hebben en deze geeft ‘m extra cachet. Qua opties zit u dus meer dan goed, ook in het interieur. Dit exemplaar is namelijk voorzien van een Meridian audio-installatie. Niet alleen kun je daar uitstekend radio op afspelen, een USB-device aansluiten kan ook. Ook is het mogelijk om zeven personen te vervoeren, er is namelijk een derde zitrij die u uit kunt klappen.
De zetels zijn voorzien van verwarming en elektrische bediening met geheugenfunctie, je hoeft dus maar een keer te zoeken naar je favoriete zitpositie. Kortom, een zeer bijzonder geslaagde en unieke Discovery waar je niet snel een tweede van zult vinden. De nieuwprijs van deze specifieke Disco bedroeg € 117.838. Nu kost de auto slechts een fractie daarvan.

Wilt u deze occasion in het echt bekijken, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Zo weet u zeker dat deze nog beschikbaar is.



Auto Hensen
Zuiderbreedte 21
3845 MC Harderwijk
0623345969
bryan_flederus@hotmail.com

www.autohensen.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.

Laatst bekeken