Opel Vivaro Edition L1h1 1.6 Cdti 90pk

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Havik Auto Wormerveer
Oost Indischekade 7-9
1521 AR Wormerveer
Noord-Holland (NL)
Tel. 075-6470381
Fax. 075-6213697
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 19.675,00
Merk  Opel
Model  Vivaro
Type  Edition L1h1 1.6 Cdti 90pk
Bouwjaar  2015
Km.  31 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Kleurtoel.  Casablanca White
Deuren  5
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Grijs kenteken, Hoogteverstelling stoel, Navigatiesysteem, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging
 
Opmerkingen
2 achterdeuren, 3e remlicht, Bijrijdersbank, Carkit, Centrale deurvergrendeling afstandbediend, Elektrisch bedienbare ramen voor, Elektrisch verstelbare buitenspiegels, Middenarmsteun voor, Reservewiel, Tussenwand zonder ruit. Kom langs, bel of mail voor een scherpe offerte! Let op: genoemde aktieprijs is niet icm andere aanbiedingen en is exclusief afleveringskosten (? 810) maar wel inclusief alle fabrieksoptie's zoals: Navigatie pakket, multifunctionele bank passagier en wieldoppen. Alle bedragen zijn exclusief BTW/BPM.

Gemaakt om elke klus te klaren.

Het design van de nieuwe Opel Vivaro maakt in één oogopslag duidelijk dat dit een bedrijfswagen is waarop u in elke situatie kunt rekenen. De stoere, brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de nieuwe Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren!

De hoge kwaliteit van materialen en afwerking, met details die zijn karakter benadrukken, zorgen dat hij het imago van uw bedrijf versterkt. Ook de cabine is veel meer dan een praktische werkruimte. Hij is licht, goed geventileerd en ergonomisch ingericht om bestuurder en passagiers maximaal gemak en comfort te bieden. Dankzij het doordachte ontwerp, een maximaal vlakke laadvloer en de uitstekend toegankelijke laadruimte neemt de nieuwe Opel Vivaro vrijwel elke lading moeiteloos mee.

Ervaar het zelf!

Voor deze keer niet meer een proefrit, maar met een proefklus. Hierdoor weet u hoeveel mogelijkheden en ruimte de nieuwe Vivaro biedt. En natuurlijk hoe geweldig hij rijdt én werkt. BTW voertuig

Laatst bekeken