Ford Ka 1.2 Comfort Start/stop + Nieuwe Apk Meeneemprijs !!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf S. Rorije B.V
Groteweg 20
8191 JW Wapenveld
Gelderland (NL)
Tel. 038-4478514
Fax. 038-4479894
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 5.350,00
Merk  Ford
Model  Ka
Type  1.2 Comfort Start/stop + Nieuwe Apk Meeneemprijs !!
Bouwjaar  2011
Km.  115.982 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  3
Gewicht  840 kg.
APK tot  18-01-2017
Motorinhoud  1.242 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, CD-wisselaar, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Stuur in hoogte verstelbaar, Zij-airbags
 
Opmerkingen
3e remlicht, Airbag bestuurder en passagier, Airbag passagier, Airbags, Alarm klasse iii, Buitenspiegels elektrisch verstelbaar en verwarmbaar, Bumpers in carrosseriekleur, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Deelbare achterbank (gelijke delen), Derde remlicht, Elektrisch verstelbare buitenspiegels, Getint glas, Radio met cd-speler en mp3 functie, Ramen voor elektrisch bedienbaar, Start/stop systeem, Start stop systeem, Stop & Go. Zeer fraaie Ford Ka in een mooie kleur samenstelling met o.a:

- Airco
- Elektrische ramen - en spiegels
- RADIO/CD speler
- Centrale deurvergrendeling + afstandsbediening
- Nooit in gerookt

Wikipedia Ford Ka:

De Ford Ka is een stadsauto van de Amerikaanse autofabrikant Ford. Hij is ontworpen aan de hand van de ontwerpstijl New Edge, een combinatie van ronde vormen en scherpe lijnen. Deze ontwerpstijl is ook terug te vinden in de Ford Focus. Aangezien de Ka bij het publiek geliefd is, gaat hij nu al weer een aantal jaren mee. Regelmatig worden er "special editions" uitgegeven, dit zijn dan aangeklede Ka's die met een gimmick als een kunstwerk verkocht worden. Bovendien stond de Ford Ka in 1997 op nr. 2 op de lijst van de Auto van het Jaar.

In 2003 kwamen er twee speciale edities op de markt: de SportKa en de StreetKa. Bij de SportKa is het belangrijkste verschil de sterkere motor (1,6), tevens is het onderstel ontworpen door TeamRS. De sportKa is afgeleid van de streetKa, welke als studiemodel in Turijn werd voorgesteld aan het publiek. Aangezien men het vermogen van de streetKa graag in een snellere versie van de Ka zou willen zien, is de sportKa geïntroduceerd. De StreetKa is een cabrioletuitvoering van de normale Ka, die alweer uit productie is, nadat er 300 van verkocht zijn in Nederland. De streetKa is ontworpen door Ghia en werd in Turijn geproduceerd door Pininfarina.

De tweede generatie Ford Ka is in 2008 op de markt verschenen. Dit model is qua uiterlijk ontworpen naar het zogeheten Kinetic Design wat Ford ook al heeft gebruikt op de nieuwe Ford Fiesta en de Ford Mondeo. Het nieuwe model is ontwikkeld in samenwerking met Fiat en wordt gebouwd in dezelfde fabriek in Polen, waar de technisch vrijwel gelijke nieuwe Fiat 500 en de Panda van de band rollen. De nieuwe Ka zal voor het eerst leverbaar worden met een dieselmotor, te weten de 1.3 MultiJet diesel van Fiat met een vermogen van 75 pk. De benzinemotor is de bekende 1242cc FIRE-motor van Fiat, die ook in de Fiat Punto wordt gebruikt. Margevoertuig. Wij kunnen uw voor deze auto ook een passend financierings- of leasevoorstel doen; informeer naar de mogelijkheden

Autobedrijf S.Rorije B.V. is sinds 1960 al actief als officiëel merkdealer. U kunt bij ons terecht voor vertrouwde service en kwaliteit. Naast nieuwe auto's hebben wij een snel wisselende voorraad aan jong gebruikte, dealeronderhouden auto's. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties van alle merken en zijn wij tevens Profile tyrecenter! Daarnaast hebben we een eigen schadewerkplaats waar u van harte welkom bent voor schadecalculaties en reparaties van alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen!

Laatst bekeken