Opel Meriva 1.4-16v Essentia 1.4 Essentia + Nieuwe Apk

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf S. Rorije B.V
Groteweg 20
8191 JW Wapenveld
Gelderland (NL)
Tel. 038-4478514
Fax. 038-4479894
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 4.600,00
Merk  Opel
Model  Meriva
Type  1.4-16v Essentia 1.4 Essentia + Nieuwe Apk
Bouwjaar  2006
Km.  90.745 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.230 kg.
Motorinhoud  1.364 cc.
Opties
ABS, Centrale vergrendeling, Hoogteverstelling stoel, Onderhoudsboekje(s) aanwezig
 
Opmerkingen
Bagagedek, Bumpers in carrosseriekleur, Centrale deurvergrendeling afstandbediend. Zeer nette Opel Meriva met een zeer interessante kilometerstand.

Auto zowel van binnen als van buiten zeer netjes, inclusief een achteruitrijcamera.
Auto is nooit in gerookt
Boekjes aanwezig, en uitstekend onderhouden

- Technisch uitstekend
- Optisch uitstekend

Deze auto is zeer zeker de moeite waard om te bezichtigen!

De buitenafmetingen zijn lengte 4,05 m, breedte 1,69 m, hoogte 1,62 m. Deze wagen is uitgerust met het Flex5-systeem: de vijf zitplaatsen (in twee rijen) kunnen vooruitgeschoven of in de vloer gedrukt worden, zodat één groot laadoppervlak ontstaat. De middelste plaats op de achterbank kan worden weggeklapt, zonder de stoel eruit te hoeven halen, en de 2 buitenste stoelen kunnen dan naar elkaar toe geschoven worden, voor meer plaats op schouder- en ellebooghoogte.

In 2006 kreeg de Meriva een subtiele opfrisbeurt. De achterlichtunits werden behouden, maar kregen een donkere tint. Onderaan de achterklep werd een verchroomd biesje aangebracht. Ook de neus werd bescheiden gefacelift: een iets ander radiatorrooster en een nieuwe plek voor de mistlampen. Margevoertuig. Wij kunnen uw voor deze auto ook een passend financierings- of leasevoorstel doen; informeer naar de mogelijkheden

Autobedrijf S.Rorije B.V. is sinds 1960 al actief als officiëel merkdealer. U kunt bij ons terecht voor vertrouwde service en kwaliteit. Naast nieuwe auto's hebben wij een snel wisselende voorraad aan jong gebruikte, dealeronderhouden auto's. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties van alle merken en zijn wij tevens Profile tyrecenter! Daarnaast hebben we een eigen schadewerkplaats waar u van harte welkom bent voor schadecalculaties en reparaties van alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen!

Laatst bekeken