Nissan Qashqai 1.2 Connect Edition Meeneemprijs

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf S. Rorije B.V
Groteweg 20
8191 JW Wapenveld
Gelderland (NL)
Tel. 038-4478514
Fax. 038-4479894
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 22.750,00
Merk  Nissan
Model  Qashqai
Type  1.2 Connect Edition Meeneemprijs
Bouwjaar  2015
Km.  11.000 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.250 kg.
APK tot  31-03-2019
Motorinhoud  1.197 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, GSM carkit, Gordijn airbags, Hoofdsteunen achter, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stuurbekrachtiging, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Accident avoidance system, Achteruitrijcamera, Airbag bestuurder en passagier, Airbag passagier, Audio-navigatie full map, Audiobediening op het stuurwiel, Automatisch dimmende binnenspiegel, Bandenspannings controlesysteem, Binnenspiegel aut.dimmend, Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, Centrale deurvergrendeling afstandbediend, Dab-ontvanger, Derde remlicht, Dimlichten automatisch en regensensor, EDS, Elektrisch bedienbare ramen achter, Elektrisch bedienbare ramen voor, Elektrisch verstelbare buitenspiegels, Esp en asr, Extra getint glas, Gordijnairbags voor, Grootlicht-assistent, Hill hold-functie, Keyless entry, Led dagrijverlichting, Lederen stuurwiel en versnellingspook, Middenarmsteun voor, Mistlampen voor, Multimedia-voorbereiding, Parkeersensoren achter, Parkeersensoren voor, Parkeersensor voor en achter, Rijstrooksensor, Rondomzicht camera, Verkeersbord detectie. Zeer unieke Nissan Qashqai Connect Edition van Maart 2015!

Met maar 7896 kilometer op de teller ingekocht!

Waarom zoveel meer betalen voor een nieuwe? Deze auto beschikt over:

- Fabrieksgarantie !
- Interieur is als nieuw
- 360 graden vieuw
- Navigatiesysteem
- 18' inch velgen
- Cruise Control
- Boordcomputer
- Etc etc etc etc.

Deze auto is zeer compleet en beschikt nog over de fabrieksgarantie, dus waarom te veel betalen als u deze kans nog kan pakken?

De Nissan Qashqai is een crossover die sinds 2007 geproduceerd wordt door de Japanse autobouwer Nissan. Hij kwam in de plaats van de Terrano II en ving tegelijk het wegvallen van de Almera op.

De Qashqai is gebouwd op een nieuwe bodemplaat. Nissan zegt dat de auto die vernoemd is naar een nomadische stam vooral mensen aan moet spreken die zoeken naar een dynamische auto maar zich niet aangesproken voelen tot de agressieve en grote SUV's. In de Nissan range komt hij onder de X-trail terecht en vervangt hij de Almera en Primera. Met zijn afmetingen valt hij tussen de compacte MPV's zoals de Seat Altea en de Renault Scénic en de compacte SUV's zoals de Hyundai Tucson, Kia Sportage en Mitsubishi Outlander.

De bovenste helft van de Qashqai heeft een strakke lijn die ook terug te vinden is bij zijn grote broer, de Nissan Murano. De onderste helft van de auto doet denken aan een SUV met zijn geprononceerde wielkasten en grote wielen. Er is keuze uit de volgende benzine motoren: 1.6L (2WD) & 2.0L (AWD). Ook zijn er dieselmotoren beschikbaar: 1.5Ldci (2WD) & 2.0Ldci (AWD)

In mei 2007 behaalde de Qashqai de hoogste score ooit voor volwassenen veiligheid bij de Euro NCAP crashtests. Nissan hoopt meer dan 100.000 Qashqai's per jaar te verkopen.

De tweede generatie Qashqai werd geïntroduceerd op 7 november 2013. De lancering ging gepaard met een wereldwijde videoweergave. In januari 2014 werd de Qashqai dan aan het grote publiek voorgesteld op het Autosalon van Brussel, tegelijk stond het nieuwe model bij de dealers. Nissan biedt de Qashqai aan met een nieuwe 1.2 turbobenzinemotor met die samen met Renault ontwikkeld werd. Daarnaast staat ook een oudere 1.6 benzinemotor in de catalogus. Bij de dieselmotoren worden een 1.5 dCi en 1.6 dCi aangeboden.

De Qashqai+2-variant werd geschrapt en vervangen door de nieuwe X-Trail, die tegenwoordig veel gelijkenissen vertoont met de Qashqai, hoewel hij nog steeds zijn eigen vierwielaandrijving hanteert. Margevoertuig. Wij kunnen uw voor deze auto ook een passend financierings- of leasevoorstel doen; informeer naar de mogelijkheden

Autobedrijf S.Rorije B.V. is sinds 1960 al actief als officiëel merkdealer. U kunt bij ons terecht voor vertrouwde service en kwaliteit. Naast nieuwe auto's hebben wij een snel wisselende voorraad aan jong gebruikte, dealeronderhouden auto's. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties van alle merken en zijn wij tevens Profile tyrecenter! Daarnaast hebben we een eigen schadewerkplaats waar u van harte welkom bent voor schadecalculaties en reparaties van alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen!

Laatst bekeken