Mercedes SL-klasse Cabrio 500 Amg Pakket

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
EBEL Beheer BV
Olde Hoek 7
7754 ME Wachtum
Drenthe (NL)
Tel. 0653145087
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 18.950,00
Merk  Mercedes
Model  SL-klasse
Type  Cabrio 500 Amg Pakket
Bouwjaar  1995
Km.  85.087 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  2
Gewicht  1.770 kg.
Motorinhoud  4.973 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Radio/CD, Stuurbekrachtiging, Xenon verlichting
 
Opmerkingen
Centr. deurvergr. (afst.bediening), Electrisch verstelbare stoelen, Stoelverwarming. Een zeldzaam mooie Mercedes SL 500 roadster uit de R-129 serie, bouwjaar 1995 met een AMG-pakket. Deze SL is in perfecte staat in de waarschijnlijk mooiste kleur zwart-anthraciet metallic met een volledig lederen interieur! Het betreft een auto die nooit winterse omstandigheden heeft meegemaakt en slechts 85000 km heeft gereden. Deze auto is in alle opzichten een plaatje; de originele (3-delige) AMG-velgen zijn smetteloos en zowel de afneembare hard-top als de electrische soft-top verkeren in nieuwstaat!
Daarnast beschikt deze SL over een hoogwaardig en zeldzaam luidspreker-systeem van het merk Focal met een high-end Pioneer radio/CD hoofdunit. Ook xenon koplampen, een windschot, kinderzitjes achter en een dubbel AMG uitlaatsysteem ontbreken niet.
Technisch is de auto perfect! Alle bekende zwakke punten bij deze serie, zoals de motorkabelboom, de verdeelkappen, accu en de hydraulische cylinders van de kapbediening zijn onlangs vervangen en de auto heeft een servicebeurt gehad.
Kortom, 1 van de mooiste SL's die op dit moment te koop staan en een waardevast object voor de serieuze verzamelaar en/of liefhebber!
Prijs: Euro 18950,- incl.BTW
(voor bedrijven is de BTW verrekenbaar). BTW voertuig

Laatst bekeken