Volkswagen Golf plus Verkocht !!!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Bouwmans Someren
Aa 18
5711 KA Someren
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0621853239
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 1,00
Merk  Volkswagen
Model  Golf plus
Type  Verkocht !!!
Bouwjaar  2010
Km.  52.396 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Bruin
Deuren  5
Gewicht  1.338 kg.
Motorinhoud  1.390 cc.
Opties
Airbag(s) voor, Airconditioning, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Zij-airbags
 
Opmerkingen
airbag(s) hoofd en side, alcantara bekleding, armsteun achter, armsteun voor, buitensp. elektr. + verw., c.deurv. met afst.bed., dubbele airbag, elek.ramen voor en achter, ESP, hill hold-functie, lederen stuurwiel, lendesteunen (verstelb.), lichtmetalen velgen 16", Mistlampen adaptief, radio-CD/MP3 speler, reg.sens.+aut.dim.bin.sp., sportstoelen, stoel pass. hoogte verst. WERKELIJK SCHITTERENDE VOLKSWAGEN GOLF PLUS "HIGHLINE", MET 1.4 TSi MOTOR ( 122 PK), AUTOMAAT ( 7-DSG ), IN EEN UITERST COMPLETE UITVOERING, MET EEN INTERESSANTE KILOMETERSTAND....

Bouwjaar: 08-2010
Kleur: Kaschmir Braun Metallic
Km . stand: 52396 KM !

VOLKSWAGEN......DAS AUTO !


Toen Volkswagen de Golf VI presenteerde, kon ook een vernieuwde Golf Plus niet uitblijven.
Vooral de strakkere neus met anders gemodelleerde koplampen en een verse grille springen in het oog. Het aangezicht lijkt op dat van de Golf VI, de Scirocco en de nieuwe Polo.
Aan de achterkant heeft VW de Golf Plus lichtjes geretoucheerd met donker getinte achterlichtunits, en een dikkere bumper.

Het echte nieuws zit echter onderhuids.
Onze Golf Plus beschikt over de nieuwste generatie VW-krachtbronnen. De 122 pk sterke 1,4-liter TSI-motor doet hier dienst, gecombineerd met een automatische transmissie, een zeventrapsversie van de DSG. Motor en bak werken perfect samen.
De TSI-krachtbron is heel erg elastisch dankzij z?n 200 Nm aan trekkracht, die hij al paraat heeft bij slechts 1.500 tpm. De DSG-bak zorgt er echter ook nog eens voor dat je die trekkracht efficiënt en op comfortabele wijze benut.
De schakelmomenten verlopen bijna onmerkbaar en wanneer je rustig optrekt, komt de toerenteller vrijwel nooit boven de 2.500.

De zitpostie in de Golf Plus verschilt nogal met die van een normale Golf. De bestuurdersstoel is hoger geplaatst en dat vergemakkelijkt het in- en uitstappen aanzienlijk! Ook het stuur kun je ver naar je toe halen.
De Golf Plus is wel hoger dan de gewone Golf, maar niets langer en niets breder.

Hoeveel beenruimte je achterin hebt en hoeveel liter bagageruimte, hangt af van de opstelling van de achterbank. Die kun je over een lengte van 20 centimeter verschuiven. Bovendien kunnen de rugleuningen tot een hoek van 22 graden versteld worden.
Uiteraard kan de hele bank ook plat, waardoor je een mooie vlakke laadvloer krijgt en je 1.450 liter tot je beschikking hebt.

De uitrusting van onze Golf Plus ?Highline? is zeer compleet. Naast de luxe zaken die je mag verwachten in deze klasse wordt u verwend met: stoelverwarming, cruise control, koplamsproeiers, afneembare trekhaak, enz. enz.

Uiteraard is deze VW steeds keurig aantoonbaar onderhouden en zijn wij in het bezit van alle sleutels en boekjes.

Inruil van je huidige auto is bespreekbaar.

Bezichtiging en proefrit is, na gemaakte afspraak, altijd mogelijk. Ook in de avonduren en in het weekend !!

AUTO BOUWMANS SOMEREN is een RDW/NAP erkend kleinschalig en actief autobedrijf. Vanwege onze uiterst lage bedrijfskosten, zijn wij in staat gebruikte auto`s van dealerkwaliteit aan te bieden voor hele scherpe internetprijzen !!

Je bent, na gemaakte afspraak, van harte welkom bij:

AUTO BOUWMANS SOMEREN
Hoog Vaartje 2 5712 BZ Someren
Frans Bouwmans
06-21853239
? Vermelde prijs is excl. EUR. 195,-- kosten rijklaar maken. Margevoertuig

Laatst bekeken