Renault Megane Coupe 2.0 T Renault Sport

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf EB
Heuwkampstraat 8a
7545 LK Enschede
Overijssel (NL)
Tel. 0615605070
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 16.500,00
Merk  Renault
Model  Megane
Type  Coupe 2.0 T Renault Sport
Bouwjaar  2013
Km.  43.057 km.
Carrosserie  Coupe
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  3
Gewicht  1.354 kg.
Motorinhoud  1.998 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Gordijn airbags, Koplampsproeiers, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
"Lichtmetalen velgen 19"""Airbag(s) side voorAirbag passagierArmsteun voorAutotelefoonvoorbereiding met BluetoothAUX ingangBuitenspiegels elektrisch verstelbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischEDSElektrische ramen voorESPExtra getint glasHoofdsteunen actiefLED dagrijverlichtingLederen sportstoelenLederen stuurwielLederen versnellingspookMultimedia-voorbereidingParkeersensor achterRadio-CD/MP3 spelerSperdifferentieelSportonderstelSportstoelenStart/stop systeemStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar

Te koop: Megane RS 265

BJ 12/2013
43000 km.
Duits kenteken, prijs incl NL kenteken 18500,-
Recaro sport interieur
Brembo remsysteem
Navi
Climatronic
etc. etc.



Kort samengevat: dit is met afstand de leukste auto die ik ooit gereden heb. De driving fun is ongelimiteerd. De besturing, het onderstel en de remmen zijn fenomenaal scherp. Alles super direct. De schakelbak is lekker trefzeker. Aan alles merk je dat deze auto gebouwd is om hard mee te rijden. Heel hard! Met de GTI kon ik in een bocht niet op het gas gaan, in de RS kan dit dankzij het mechanische sper wel. Iedere keer verbaas ik me over de absurde bochtsnelheden die je kunt halen en constateer ik dat ik nog harder had gekund. Werkelijk fenomenaal. Dit is echt een juweeltje. Binnenkort maar eens een dagje in de Eiffel plannen.

Dat hij minpunten heeft neem ik graag op de koop toe. Zoals eerder gemeld zijn de afwerking/materiaalgebruik niet optimaal, is de bediening redelijk hopeloos en is het verbruik met 1 op 9 best stevig. Ik kan er niet wakker van liggen. De Megane RS is een feest om mee te rijden. Daar is alles mee gezegd.

Ook leuk zijn de vele positieve reacties die ik onderweg krijg. Met name van collega Megane rijders (en dat zijn er nog al wat!) krijg ik erg veel duimpjes. De auto maakt wat los.

De betrouwbaarheid heb ik weer terug op 4 sterren gezet. Ik heb verder geen mankementen gehad.

Bron: Autoweek.







Margevoertuig

Vermogen: 196 kW (266 PK)
Aantal cilinders: 4
Acceleratie (0-100): 6,0 s
Topsnelheid: 255 km/u
Motorrijtuigenbelasting: ? 181 - 203 per kwartaal

Laatst bekeken