Alfa Romeo Spider 2000

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Dick Lathouwers Automotive
Kelvinweg 5-a
6101 WT Echt
Limburg (NL)
Tel. 0641814760
info@dicklathouwers.nl
Website
Bedrijfsbeschrijving:
Het aanbod is zorgvuldig voor u geselecteerd. U treft een mooie mix aan van bijzondere auto’s, Future Collectibles; auto’s die de ware liefhebber weet te waarderen uit passie, of als belegging voor de toekomst. Maar ook premium modellen die geschikt zijn voor de dagelijkse routine.

Mijn drijfveer is ten alle tijden het vinden van net die ene auto die in alles uitblinkt.
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 24.500,00
Merk  Alfa Romeo
Model  Spider
Type  2000
Bouwjaar  1990
Km.  45.000 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  2
Motorinhoud  2.000 cc.
Opties
Elektrische ramen, Lederen bekleding, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD
 
Opmerkingen
Alcantara bekleding, Lederen stuurwiel, Onderhoudshistorie, Toerenteller. Bijzonder leuke, originele en goede Alfa Romeo Spider. Uitgevoerd in Nero met een beige interieur in leder met alcantara. een welkome afwisseling op de rode exemplaren op de markt.

Deze 4e serie van de Spider is misschien wel de meest geslaagde door zijn uitstekende balans tussen het klassieke uiterlijk met moderne accenten. Daarnaast kenmerkt de serie 4 zich onder meer door de elektrisch bedienbare ramen, stuurbekrachting en de 2.0 injectie motor wat de sportieve beleving prefect in harmonie brengt met luxe in een Italiaanse sfeer.

Met slechts 3 eigenaren gedurende de afgelopen 27 jaar is deze Spider een van de betere op de markt momenteel. Alle eigenaren namen de moeite om hun trots in een perfecte staat van onderhoud te houden, getuige de goed gedocumenteerde onderhoudshistorie met een uitgebreid pakket aan facturen en ook het originele afgestempelde onderhoudsboekje.

Optioneel is een 2e set velgen beschikbaar bij de auto zoals te zien op de foto's.

Waarom zou u nog vermogensbelasting betalen en nauwelijks rendement maken op uw spaargeld? We zien de waarde van de Spiders momenteel stijgen, dus waarom niet de aankoop combineren met een belegging en een flinke dosis passie en plezier.

Wij berekenen geen afleverkosten zoals op veel plekken wel gebruikelijk is. Een volledige poetsbeurt en een technisch en optisch perfecte auto staan voor de kwaliteit die ons bedrijf als vanzelfsprekend ziet. Daarvoor brengen wij de klant geen meerprijs in rekening.

U bent van harte welkom in de showroom van Dick Lathouwers Automotive in Echt voor een bezoek. Graag verzoeken wij u om uw komst op voorhand kenbaar te maken daar wij uitsluitend op afspraak werken, en om er zeker van te zijn dat de auto beschikbaar en aanwezig is.

Met vriendelijke groet, Dick Lathouwers!

Onze advertenties zijn met zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voor komen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk- type- en spelfout. Margevoertuig. Vermogen: 88 kW (120 PK). Aantal cilinders: 4. 2 zitplaatsen. APK bij aflevering

Laatst bekeken