BMW 2 serie Cabrio 220i M Sport 184 Pk Automaat | Harman Kardon | Leder | ...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Adrie Jonk
Newtonstraat 34- 40
1446 VR Purmerend
Noord-Holland (NL)
Tel. 0299-469900
Fax. 0299-469905
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 36.949,00
Merk  BMW
Model  2 serie
Type  Cabrio 220i M Sport 184 Pk Automaat | Harman Kardon | Leder | ...
Bouwjaar  2019
Km.  40.185 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Deuren  2
Gewicht  1.515 kg.
Motorinhoud  1.998 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cabriokap elektrisch, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegel(s) automatisch dimmendBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischGrootlichtassistentLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLED koplampenLED koplampen adaptiefLichtmetalen velgen 18"Lichtmetalen velgen 18''Parkeer assistentParkeersensor achterParkeersensor voorRuitensproeiers verwarmbaarSportonderstelWindscherm
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothDAB ontvangerDVD spelerMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full map + hard diskRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneel
InterieurAluminium interieur afwerkingArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen achterElektrische ramen voorKeyless startLederen stuurwielSportstoelenSportstuurStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaarVoorstoelen in hoogte verstelbaarVoorstoelen verwarmd
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 3BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieVerkeersbord detectie
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingConnected servicesLED mistlampenM AerodynamicaM Sport (Aluminium interieur afwerking, Lichtmetalen velgen 18", M Aerodynamica, Sportonderstel, Sportstoelen)Schakelmogelijkheid aan stuurwielSpiegel-pakket (Binnenspiegel automatisch dimmend, Buitenspiegel(s) automatisch dimmend)Sport Plus Pakket (Lichtmetalen velgen 18", Verkeersbord detectie)
Bijzonderheden
Wat een prachtige BMW 220i Cabrio M-Sport!!! Hele mooie complete BMW!! Alle onderhoudshistorie zit erbij. Wij rekenen voor het afleverpakket 695 euro en dan leveren we hem af met een servicebeurt en 6 mnd Bovag garantie.

Vang de zon, vier de zomer en geniet van de vrijheid in deze heerlijke cabrio. Ontdek de vele kwaliteiten van de BMW 2-serie Cabrio. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto u versteld staan. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze BMW. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. De elektrische kapbediening is een technisch hoogstandje: het dak opent en sluit zonder dat u hoeft uit te stappen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, windscherm, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

In deze 2-serie Cabrio vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het navigatiesysteem met harde schijf te bedienen en het audiosysteem met dab-ontvangst, maar er is ook spraakbediening. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. U bent in deze BMW ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Neem contact op voor een proefrit en ervaar het gevoel van een zomer zonder dak!

Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Rijden als nieuw? Dan is deze BMW 2-serie Cabrio een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra′s en opties… Deze BMW 2-serie Cabrio heeft het allemaal! Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Met deze auto gaat open rijden wel heel erg eenvoudig: het elektrische dak opent of sluit met een druk op de knop. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, windscherm, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Het audiosysteem met dab-ontvangst en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze BMW helemaal compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze BMW 2-serie Cabrio Brake Assist als remondersteuning.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Even bellen voor een afspraak en we zetten deze heerlijke cabrio klaar voor een rondje om!
Bedrijfsinformatie
Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda & Overig) of Afleverpakket Quality+ € 795,-* (Honda).

Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Erik Janssen (Honda), Martin Klijn en Maurice Grootveld (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jul 2018 - okt 2021
Modelcode: F23
Kenteken: P-381-HD

Technische informatie
Vermogen: 135 kW (184 PK)
Koppel: 270 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Tankinhoud: 52 liter
Acceleratie (0-100): 7,7 s
Topsnelheid: 226 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 443 x 177 x 141 cm
Wielbasis: 269 cm

Gewichten
Laadvermogen: 495 kg
GVW: 2.010 kg
Max. trekgewicht: 1.500 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 142 kg
Energielabel: E
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 208 - € 236 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken