Mazda MX-5 2.0 Skyactiv-g 184 Signature Uniek 58 Km!!! | Topmodel | Keyle...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Adrie Jonk
Newtonstraat 34- 40
1446 VR Purmerend
Noord-Holland (NL)
Tel. 0299-469900
Fax. 0299-469905
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 37.899,00
Merk  Mazda
Model  MX-5
Type  2.0 Skyactiv-g 184 Signature Uniek 58 Km!!! | Topmodel | Keyle...
Bouwjaar  2021
Km.  58 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  2
Gewicht  1.000 kg.
APK tot  24-06-2025
Motorinhoud  1.998 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingGrootlichtassistentKeyless entryKoplampen adaptiefLED dagrijverlichtingLED koplampenLichtmetalen velgen 17"Metaal-/micakleurParkeersensor achter
InfotainmentAudio installatie premiumAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothDAB ontvangerMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneel
InterieurBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voorKeyless startLederen stuurwielLederen versnellingspookLuxe lederen bekledingStuur verstelbaarVoorstoelen verwarmd
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteemDodehoek detectorElektronisch Stabiliteits ProgrammaRijstrooksensorVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenning
OverigeApple Carplay/Android AutoGelimiteerd slipdifferentieelUitparkeer waarschuwing
Bijzonderheden
Unieke MX-5 met maar 58 km!!! Het is het topmodel van de MX-5 deze Signature uitvoering en uitgerust met de heerlijke en krachtige 2.0 motor met 184 PK!! Kom langs voor een vrijblijvende bezichtiging of proefrit!!

Laat de zomer instappen! Zonniger dan in deze fantastische cabrio wordt het niet. Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto. Een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Ook een fijne dosis klasse is bijgeleverd, met het lederen interieur. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek van de auto; genieten dus! Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met uw ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat u alles van onder uw vingers regelt. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mazda met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Mazda MX-5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Even niet geconcentreerd of afgeleid? Dan zorgt de lane assist dat u in het juiste spoor blijft.

Wilt u deze zomer ook open rijden? Neem dan nu contact met ons op voor een proefrit met deze auto.

Wind in je haren, zon op je gezicht… Achter het stuur van deze cabrio is het 100% méér zomer. Laat u niets wijsmaken, deze Mazda MX-5 biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Deze Mazda is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo′n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Verder is het systeem uitgerust met: navigatiesysteem, %DAB-ontvanger%, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De uitrusting van deze Mazda is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. De lane assist - of in gewoon Nederlands rijstrookassistent - waarschuwt als u per ongeluk over de streep gaat. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Een proefrit maken kan altijd. Maar let op: cabrio rijden is uiterst verslavend! Neem het risico en bel nu voor een afspraak.
Bedrijfsinformatie
Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda & Overig) of Afleverpakket Quality+ € 795,-* (Honda).

Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Erik Janssen (Honda), Martin Klijn en Maurice Grootveld (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mrt 2021 - 2022
Kenteken: N-523-HH

Technische informatie
Vermogen: 135 kW (184 PK)
Koppel: 205 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 6,8 s
Topsnelheid: 220 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 260 kg
GVW: 1.260 kg
Afmetingen (LxBxH): 392 x 174 x 123 cm
Wielbasis: 231 cm

Interieur
Aantal zitplaatsen: 2

Milieu
CO?-uitstoot: 156 kg
Energielabel: E
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 98 - € 110 per kwartaal

Laatst bekeken