Mazda CX-5 2.0 Skyactiv-g 165 Skylease Gt | *garantie 2026* | Leder |trek...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Adrie Jonk
Newtonstraat 34- 40
1446 VR Purmerend
Noord-Holland (NL)
Tel. 0299-469900
Fax. 0299-469905
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 20.994,00
Merk  Mazda
Model  CX-5
Type  2.0 Skyactiv-g 165 Skylease Gt | *garantie 2026* | Leder |trek...
Bouwjaar  2016
Km.  84.846 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Rood
Deuren  5
Gewicht  1.290 kg.
Motorinhoud  1.998 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLED koplampenLichtmetalen velgen 17"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischExtra getint glasGrootlichtassistentKeyless entryKoplampen adaptiefLED achterlichtenLED dagrijverlichtingmistlampen voorParkeersensor voor en achter
InfotainmentAudio installatie premiumAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapStuurwiel multifunctioneel
InterieurVoorstoelen verwarmdBagagedekBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare voorstoel(en)Lederen stuurwielLederen versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAutonomous Emergency BrakingDodehoek detectorAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensor
OverigeDabLED mistlampen
Bijzonderheden
Prachtige CX-5 in de luxe GT uitvoering en uitgerust met een afneembare trekhaak. Werkelijk alles zit erop!! Wij kunnen icm een autoverzekering garantie aanbieden tot en met 2026 !! Vraag naar de voorwaarden! Wij rekenen voor het afleverpakket 695 euro en dan leveren we hem af met een servicebeurt en 12 mnd Bovag garantie.

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Mazda CX-5 altijd de controle. Deze auto uit 2016 heeft 84846 kilometer op de teller staan. Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze Mazda is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Verder geniet u ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst en multifunctioneel sportstuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control zorgt voor een onbeweeglijke positie bij stilstand op elke helling. Deze Mazda CX-5 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.
Bedrijfsinformatie
Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda & Overig) of Afleverpakket Quality+ € 795,-* (Honda).

Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Erik Janssen (Honda), Martin Klijn en Maurice Grootveld (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: feb 2015 - apr 2017
Kenteken: HV-826-R

Technische informatie
Vermogen: 121 kW (165 PK)
Koppel: 210 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 200 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 456 x 184 x 171 cm
Wielbasis: 270 cm

Gewichten
Laadvermogen: 640 kg
GVW: 1.930 kg
Max. trekgewicht: 1.800 kg (ongeremd 690 kg)

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 139 kg
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 3

Staat
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 171 - € 193 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Laatst bekeken