Honda Jazz 1.3 I-vtec Aut Comfort | Garantie 24 Mnd | Navi | Ned Auto | 1...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Adrie Jonk
Newtonstraat 34- 40
1446 VR Purmerend
Noord-Holland (NL)
Tel. 0299-469900
Fax. 0299-469905
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 16.994,00
Merk  Honda
Model  Jazz
Type  1.3 I-vtec Aut Comfort | Garantie 24 Mnd | Navi | Ned Auto | 1...
Bouwjaar  2017
Km.  51.902 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  1.070 kg.
APK tot  10-03-2023
Motorinhoud  1.318 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 15"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingGrootlichtassistentLED dagrijverlichtingParkeersensor voor en achter
InfotainmentAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voor en achter
VeiligheidAutonomous Emergency BrakingAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Bandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectie
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingDabSchakelmogelijkheid aan stuurwiel
Bijzonderheden
Door ons nieuw geleverd en van 1ste eigenaar deze prachtige Honda Jazz CVT met navigatie. Wij rekenen voor het afleverpakket 795 euro en dan leveren we hem af met maar liefst 24 mnd HQP garantie en een servicebeurt/APK.

Een MPV is eigenlijk een Zwitsers zakmes op wielen. Alles is aanwezig en u kiest zelf wat u ermee wilt. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2017 en komt van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Het luxeniveau in deze Honda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Honda Jazz heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Bedrijfsinformatie
Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda & Overig) of Afleverpakket Quality+ € 795,-* (Honda).

Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Erik Janssen (Honda), Martin Klijn en Maurice Grootveld (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jul 2015 - okt 2017
Kenteken: NN-187-D

Technische informatie
Vermogen: 75 kW (102 PK)
Koppel: 123 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 182 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 401 x 170 x 154 cm
Wielbasis: 253 cm

Gewichten
Laadvermogen: 535 kg
GVW: 1.605 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg (ongeremd 450 kg)

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 111 kg
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 1

Staat
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 125 - € 141 per kwartaal

Garantie
Garantielabels: Honda Quality+, BOVAG Garantie (24 maanden)

Laatst bekeken