SsangYong Musso 2.3 Td Hoog

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Fair Trade Friesland
Glinswei 1-b
8939 CB Leeuwarden
Friesland (NL)
Tel. 0681431464
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 1.950,00
Merk  SsangYong
Model  Musso
Type  2.3 Td Hoog
Bouwjaar  2002
Km.  184.000 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
APK tot  25-04-2018
Opties
Achter spoiler, Airbag(s) voor, Armsteun, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Trekhaak
 
Opmerkingen
"Lichtmetalen velgen 15""", Airbag(s), Armsteun voor, Buitenspiegels elektrisch verstelbaar, Buitenspiegels in carrosseriekleur, Elektrische ramen voor, Getint glas, Hoofdsteunen, Lendesteunen (verstelbaar), Stoffen bekleding, Stuur verstelbaar. Dit is een grijs kenteken terrein wagen met originele kilometer stand (NAP). Hij mag 3500KG trekken en kost maar +/-?30,- per maand in de wegenbelasting en is vrij zuinig voor een terreinwagen (+/-1 op 11). Zit een originele Mercedes motor en versnellingsbak in welke er om bekend staan dat ze wel 1,5 miljoen kilometers kunnen draaien. Auto heeft recent nieuwe APK gekregen en is verder in goede technische en optische staat. De auto is mat zwart en zit in de plastic-dip. We hebben de auto na laten kijken door en extern bedrijf en hij is technisch in orde. Het betreft een vaste handelsprijs dus geen garantie maar u mag hem zelf laten keuren alvorens aan te kopen.

Graag voordat u de auto wilt bezichtigen even bellen voor een afspraak!

Inruil is mogelijk, stuur hiertoe foto's (interieur en exterieur) van de auto, het kenteken, kilometerstand en overige bijzonderheden via mail/Whatsapp/iMessage.

Voor serieus geïnteresseerden ben ik telefonisch en via WHATSAPP/iMessage beschikbaar van 10:00 tot 22:00.

U kunt ter plekke betalen door middel van contant geld (geld wordt op echtheid gecontroleerd). Ook kunt u betalen met uw bankpas (Maestro en Vpay) tegen 0,5% van het transactiebedrag of uw creditcard (MasterCard en Visa) tegen 2% van het transactiebedrag.

Reserveren:
Wij kunnen een auto voor 10% van de vraagprijs voor u reserveren. U betaalt dan het resterende bedrag bij overdracht. Wij laten hem dan 14 dagen voor u staan.U mag de auto laten keuren bij een garage naar wens alvorens hem te kopen.

Kijk voor de bedrijfsfilosofie op www.fairtradeautos.nl. Margevoertuig. Aantal cilinders: 4. Acceleratie (0-100): 18,9 s. Bekleding: Stof. 2 zitplaatsen. Kenteken: 37BDSX

Laatst bekeken