Opel Corsa 1.2 75 Pk Edition | 2.403 Euro Voordeel | Uit Voorraad Leverba...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Van Mill Gorinchem
Van Hogendorpweg 6
4204 XW Gorinchem
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0183-645800
Fax. 0183-645856
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 21.495,00
Merk  Opel
Model  Corsa
Type  1.2 75 Pk Edition | 2.403 Euro Voordeel | Uit Voorraad Leverba...
Bouwjaar  2022
Km.  10 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Kleurtoel.  Jade White
Deuren  5
Gewicht  995 kg.
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, GSM carkit, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDakspoilerKleur witLichtmetalen velgen 16"
InfotainmentAndroid autoApple carplayAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothDAB+DAB ontvangerMultimedia-voorbereidingNavigatie via Android AutoNavigatie via Apple CarplayRadio
InterieurElektrische ramen voorISO FixStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenning
OverigeApple Carplay/Android AutoRijstrooksensor met correctie
Bijzonderheden
Auto′s als deze Opel Corsa bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Deze Opel is voorzien van een pittige benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Verder is de Opel uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Naast de routeinformatie van het navigatie met apple carplay/android kunt u muziek via het audiosysteem ook online beluisteren via bluetooth. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Met verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.

Aan boord van deze Opel houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Corsa. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!
Meer informatie
Algemene informatie
Nieuw: Ja
Modelreeks: jul 2019 - 2022
Kenteken: R-021-RB

Technische informatie
Vermogen: 55 kW (75 PK)
Koppel: 118 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 44 liter
Acceleratie (0-100): 13,2 s
Topsnelheid: 174 km/u
Wielbasis: 254 cm

Interieur
Interieur: zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Energielabel: B

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: geen

Laatst bekeken