Mini Mini 1.6 Cooper Chili Automaat

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Keulders
Oranjeplein 16
6369 VD Simpelveld
Limburg (NL)
Tel. 045-5680981
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 6.495,00
Merk  Mini
Model  Mini
Type  1.6 Cooper Chili Automaat
Bouwjaar  2004
Km.  140.454 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Geel
Deuren  3
Gewicht  1.065 kg.
Motorinhoud  1.598 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Koplampsproeiers, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
alarm klasse 3alu. interieur afwerkingband.sp.contr.syst.binnensp. aut. dimmendbuitensp. elektr. verst.dakspoilerelektrische ramen voorESPextra getint glashoofd airbag(s) v + aisofix kinderzitjeslederen/stof bekledinglederen stuurwiellichtmetalen velgen 16"lichtmetalen velgen 17"mistlampen voorpanoramadakpassagiersairbagreg.sens.+aut.dim.bin.sp.schakelen op stuursportonderstelsportstoelenstoel pass. hoogte verst.verwarmde voorruitzij airbag(s) v.

Te koop is een mooie Mini Cooper Automaat full options. Deze auto heeft echt alles wat erin hoort te zitten. Zo is de auto uitgevoerd met een automatische transmissie maar is schakelen aan het stuur ook mogelijk d.m.v F1 schakelflippers aan het stuur, voor de sportievere rijder.
In de winter behoort ruiten krabben tot de verleden tijd want deze Mini heeft niet alleen achter een verwarmbare ruit maar ook het raam voor, en ja zelfs de spiegels zijn verwarmd.

De auto heeft natuurlijk een automatische airconditioning, maar ook een prachtig panoramisch dak welke geheel terug kan schuiven voor dat echte zomers gevoel! Wanneer het in de winter kouder word, kunnen de stoelen ook worden verwarmd. Deze stoelen zijn bekleed met half stof/half leer en in werkelijk alle standen verstelbaar, van hoogte tot verstelbare kussens in de rugleuning.

Rondom is de auto uitgerust met Bi-xenon koplampen en mistlampen voor. Ook zijn er enkele Cooper S details op de auto terug te vinden zoals emblemen, sierstuk en uitmonding van het uitlaatsysteem in het midden en nog veel meer.

Verder staat de auto op goede banden en krijgt de auto bij aflevering groot onderhoud en nieuwe APK-keuring. U krijgt deze auto helemaal in orde afgeleverd.

Kortom een nette goed onderhouden auto. 2 Sleutels zijn bij de auto aanwezig. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze occasion kunt u geheel vrijblijvend een proefrit maken. Gelieve dan van te voren even contact met ons op te nemen via mail info@autokeulders.nl of per telefoon 045-568 0981.

Graag tot ziens bij Auto Keulders, de koffie staat klaar.

Bieden mag maar wel naar waarde a.u.b

Margevoertuig

Modelreeks: jan 2002 - dec 2006
Vermogen: 85 kW (115 PK)
Aantal cilinders: 4
Max. trekgewicht: 650 kg
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 10,9 l/100km (1 op 9,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 187 g/km
Energielabel: F
Emissieklasse: Euro4
APK: Bij aflevering
Motorrijtuigenbelasting: ? 115 - 129 per kwartaal
Referentienummer: 21
Kenteken: 36-RS-ZB

Laatst bekeken