Volkswagen Tiguan 1.4tsi 160pk Sport&style 4motion | Navi | Trekhaak

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Ton de Gooijer
Standaardruiter 1517
3905 PT Veenendaal
Utrecht (NL)
Tel. 0318-506260
Fax. 0318-511759
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 17.950,00
Merk  Volkswagen
Model  Tiguan
Type  1.4tsi 160pk Sport&style 4motion | Navi | Trekhaak
Bouwjaar  2012
Km.  88.564 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Beige
Kleurtoel.  Titaniumbeige Metallic
Deuren  5
Gewicht  1.531 kg.
Motorinhoud  1.390 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Koplampsproeiers, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
12Volt aansluitingAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Alcantara bekledingArmsteun voorAutomatisch dimmende binnenspiegelAutomatisch Sper DifferentieelBrake Assist SystemBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurComming & Leaving- home functieDimlichten automatischElectronic Stability ProgramElektrische ramen voor en achterExtra getint glasGrootlicht-assistentLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Lichtmetalen velgen 17"Mistlampen voorMultifunctioneel lederen stuurwielPrivacy glassRuitensproeiers verwarmbaarSportstoelenVoorstoelen verwarmdWegklapbare trekhaakWinter-pakket 1

Zeer nette, volledig VW dealer onderhouden Volkswagen Tiguan TSI 160pk 4Motion in de Sport & Style uitvoering. Door het 4Motion systeem (4WD) heeft deze TIguan een aanhangergewicht van maar liefst 2000kg (geremd).
Om dat te kunnen doen is er een wegklapbare trekhaak (af fabriek) aanwezig. Uiteraard is de Tiguan niet alleen een ideale trekauto maar ook een zeer luxe reisgenoot met onder andere verwarmbare sport- comfortstoelen met alcantara bekleding, navigatiesysteem, climatronic en zelfs de unieke optie Light Assist (grootlichtassistent).

U bent van harte welkom voor een bezichtiging en proefrit. Dit kan eventueel, op afspraak, ook 's avonds in onze showroom.

Margevoertuig

De geadverteerde verkoopprijs is de prijs inclusief een geldige APK-keuring, tenaamstelling en het op peil brengen van de vloeistoffen. Tegen een meerprijs wordt uw auto desgewenst afgeleverd met een onderhoudsbeurt conform fabrieksschema en 6 maanden garantie. Het bijkopen van dit afleverpakket is geen verplichting.

Wij zijn een universeel autobedrijf gevestigd in het midden van het land. Belangrijke pijlers waaraan wij willen voldoen zijn: het leveren van kwaliteit in een gemoedelijke sfeer waarin u zich thuis voelt. Onze voorraad bestaat uit ongeveer 80 schadevrije dealer-inruilauto's waarvan het onderhoudsverleden bekend is. Daarnaast zijn de kilometerstanden correct en aantoonbaar. U bent van harte welkom aan de Standaardruiter in Veenendaal!

Disclaimer:
Hoewel aan de informatie van onze advertenties de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf Ton de Gooijer niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Autobedrijf Ton de Gooijer. Onderzoek als klant of de auto aan uw wensen voldoet.

KLANT BEOORDELINGEN lezen?
https://autobedrijf.tevreden.nl/overzicht/autobedrijf3905pt15-17/Autobedrijf-Ton-de-Gooijer/

Modelreeks: aug 2011 - jun 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen: 118 kW (160 PK)
Aantal cilinders: 4
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 198 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Antraciet
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Energielabel: D
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Bij aflevering
Motorrijtuigenbelasting: geen
Kenteken: RX-969-S
Referentienummer: 6214062-AWD

Laatst bekeken