Alfa Romeo 159 1.9 Jts Progression

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Mulder Hoekstra Autogroep
Ambachtsweg 20
1271 AM Huizen
Noord-Holland (NL)
Tel. 036-5337058
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 3.950,00
Merk  Alfa Romeo
Model  159
Type  1.9 Jts Progression
Bouwjaar  2006
Km.  190.225 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  4
Gewicht  1.455 kg.
Motorinhoud  1.859 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 16"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningElektronische remkrachtverdelingmistlampen voor
InfotainmentRadio-cd/mp3 speler
InterieurArmsteun achterArmsteun voorElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwielStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Elektronisch Stabiliteits Programma
OverigeLichtmetalen velgen 16", 15 spaaks (431)Mistlampen, vóór (097)Portierruiten achter, elektrisch bediend (023)Stuurwiel en versnellingspook in leer (320)
Bijzonderheden
Mogen wij ons even voorstellen, wij zijn Autofirst Garage Mulder Hoekstra Huizen. U kunt ons vinden aan de autoboulevard in Huizen, Ambachtsweg 20. In het vroeger wel bekende Volkswagen Audi pand van de destijds bekende dealer Hoekstra.
Wat kunnen wij u bieden: One stop shopping, alles op het gebied van mobiliteit kunnen wij voor u regelen.

Wij hebben voor u streng geselecteerde occasions, mogelijk met BOVAG garanties en afleveringspakketten (vraag naar de voor u op maat gemaakte mogelijkheden), autoverzekeringen, financieringen, private leasing, aankoop keuring, Airco service, APK en een Hi-Tech werkplaats.
Wij zitten in een nostalgisch pand, met een 24 uurs tankservice en professionele Car cleaning. Verder is het tankstation voorzien van een shop.
U kunt ons tijdens onze openingstijden bellen op telefoonnummer 036-5337058 en mailen info@mulderhoekstra.nl

Wij zien u graag terug bij Autofirst Garage Mulder Hoekstra!


Bij het ontwerpen van de Audi A1 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De begrippen exclusief en sportief zijn allebei van toepassing op de markante S-Line styling. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels zijn aan boord.

De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze Audi is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Met deze Alfa Romeo 159 kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 190225. De auto is van het bouwjaar 2006 en is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: sep 2005 - mei 2009
Kenteken: 93-TG-GF

Technische informatie
Vermogen: 118 kW (160 PK)
Koppel: 190 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 214 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 466 x 183 x 142 cm
Wielbasis: 270 cm

Gewichten
Laadvermogen: 545 kg
GVW: 2.000 kg
Max. trekgewicht: 1.500 kg (ongeremd 500 kg)

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 205 kg
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 4

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik in de stad: 12,2 l/100km (1 op 8,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)

Onderhoud, historie en staat
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 1
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 208 - € 236 per kwartaal

Laatst bekeken