Citroen Berlingo Gb 1.6 Bluehdi 75pk Club | 3 Zitplaatsen | Dakrails | Airco |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Palace Citroën Zwolle
Marconistraat 17 0
8013 PK Zwolle
Overijssel (NL)
Tel. 038-4656333
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 9.999,00
Merk  Citroen
Model  Berlingo
Type  Gb 1.6 Bluehdi 75pk Club | 3 Zitplaatsen | Dakrails | Airco |
Bouwjaar  2018
Km.  16.200 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  4
Gewicht  1.284 kg.
APK tot  24-07-2021
Motorinhoud  1.560 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, GSM carkit, Hoogteverstelling stoel, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/cassette, Radio/CD, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

4 verstelbare luchtroosters op dashboard12 V aansluiting met sigarettenaansteker12 Volt aansluiting in bagageruimte15" wielen met 1/2 wieldoppen (incl. Citroën logo)ABS + EBD + BASAsbak bekerAsymmetrische achterdeuren (180 graden draaibaar)Automatische inschakeling alarmverlichting bij noodsituatieAutomatische portiervergrendeling vanaf 20 km/h (in-en uitschakelbaar)BasislakBekleding stof ''GAZYBAN''Bestuurders- en passagiersstoelBumpers, flankbescherming en buitenspiegels in zwartCentrale deurvergrendeling met afstandsbediening op sleutelDashboardkastje aan bestuurderszijde (met klep)Derde remlicht achterElektrische raambediening voor, met one-touch bediening en anti-klemvoorzieningElektrisch verstelbare buitenspiegelsESP (Electronic Stability Program) inclusief ASR (Anti-Slipregeling)Follow me home verlichtingGetint glasHalogeen koplampen met helder glasHemelverlichting in cabineIn lengte verstelbare bestuurdersstoel en verstelbare rugleuningLaadruimte apart te vergrendelen/ontgrendelen (knop op dashboard)Multifunctionele cabineMultifunctionele middelste stoel (inklapbare rugleuning met schrijftafeltje en lade onder stoel)OliepeilindicatorOnderhoudsindicatorOpbergplank boven de voorruitOpbergvakken in portieren en 1.5l fles houderRadio CD speler met 2 luidsprekers, bluetooth en AUX aansluitingReservewielRubberen vloer in laadruimteStuurbekrachtiging (variabele)Stuurwiel in hoogte en diepte verstelbaarToerentellerVan binnenuit verstelbare buitenspiegelsVeiligheidsgordels voor met pyrotechnische gordelspanners met spankrachtbegrenzersVergrendeling tijdens rijden (in- en uitschakelbaar met knop op dashboard)Verwarming met luchtrecirculatieVolledig afgesloten tussenwand met ruitWaarschuwing niet gebruiken veiligheidsgordelsZes bevestigingsogen in laadruimteZijschuifdeur rechtsMet zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In deze auto profiteert u onder andere ook van: dakdragers, getint glas, achterdeuren 180 graden te openen, elektrisch bedienbare ramen voor met one toch functie en anti-knelbeveiliging en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze auto is voorzien van in hoogte en diepte verstelbaar stuur, toerenteller, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en bekerhouder.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?De verkoopprijs is rijklaar inclusief 6 maanden Bovag garantie en geldige APK. Wij bieden daarnaast het Auto Palace extrapakket à € 595,- aan. Het Auto Palace extrapakket bestaat uit een afleverbeurt, 6/12 maanden garantie, volle tank brandstof, nieuwe APK, Mobiliteit garantie, Poetsen(interieur en exterieur).
Tevens kunt u kiezen voor een Waxoyl behandeling voor de speciale prijs van €199,- Bel voor meer informatie en voor het maken van een proefrit met de afdeling verkoop van Auto Palace Citroën Zwolle op 088-003 5040 of stuur een e-mail naar verkopers.zwollecitroen@autopalace.nl.

Met vriendelijke groet,

Roy Hanekamp, Lex de Vries, Joey Cardozo en Remco van Guilik.Modeljaar: 2018
Vermogen: 55 kW (75 PK)
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 676 kg
GVW: 1.960 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 180 cm
Wielbasis: 273 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 3
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 112 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 24-07-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 80 per kwartaal
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW
Kenteken: V502RH

Laatst bekeken