Honda CR-V Odyssey 2.4 V-tec Aero 7p Sport Mpv & Rijklaar!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
A.F. Garage
Drilleveld 24
3431 ET Nieuwegein
Utrecht (NL)
Tel. 06-46606689
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 8.995,00
Merk  Honda
Model  CR-V
Type  Odyssey 2.4 V-tec Aero 7p Sport Mpv & Rijklaar!
Bouwjaar  2008
Km.  126.495 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.566 kg.
Motorinhoud  2.354 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, CD-wisselaar, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Sportinterieur, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Tipschakeling, Warmtewerend glas, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
2x SleutelsAchterbank neerklapbaar (ongelijke delen)Airbags voorairco in het dakAlarmsysteem klasse IIIBuitenspiegels in carrosseriekleurBuitentemperatuurmeterBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling afstandbediendElektrisch bedienbare ramen voor en achterElektrisch verstelbare bestuurdersstoelGetint glasGetunedGrote servicebeurtHoutinlegLederen stuurwielLichtmetalen velgen (17)Middenarmsteun achterMiddenarmsteun voorNieuwe A.P.KNieuwe bandenRadioReservewielSideskirtsSpelcomputer aansluitingSpoiler voorSportonderstelSportuitlaatSportuitvoeringTelefoonTelevisieToerentellerZij-airbags voor

Bijzonderheden:
Zoekt u een super exclusieve en snelle MPV welke ook nog eens super betrouwbaar is? Wilt u vermogen en luxe combineren met uitstraling en ruimte? Dan is deze Honda Odyssey AERO de ideale familie wagen voor u!

U vindt gegarandeerd geen 2e op de weg! U rijdt in veel stijl, luxe en zeer veel comfort met uw familie. Door de handige stoelmechanisme kunt u binnen 5 seconden(!) de achterste stoelen volledig inklappen en heeft u een zeer ruime achterbak (zie onze website voor de demonstratie!) Een zeer multifunctionele auto. Motorisch aangedreven door de super snelle en extreem betrouwbare 2.4 V-TEC motor gekoppeld aan een extreem soepele ( 7 traps tiptronic!) automaatbak die maar liefst 181 pk levert! Schakelt als een trein met veel souplesse en trekt zeer goed op. Komt in de sportieve Type M Aero edition met alle denkbare opties aan boord o.a met: Xenon verlichting, dualzone climate control, Satelliet-TV, DVD speler, Harddisk recorder, (spel)computer aansluiting, achteruitrij camera, airbags rondom, Verwarmde zijruiten, Aero Pack, 17 inch Honda Sportvelgen. gewoon teveel om op te noemen!

Prachtig facelift uitgevoerd in de Pearl White kleur, zowel van de binnenkant als buitenkant in nette staat! Het interieur ziet er netjes uit en is mooi afgewerkt met houten accenten. De velgen zijn origineel van Honda en van fabriek stoer gepoedercoat in een antraciete kleur! De Odyssey heeft origineel slechts 126495 km gelopen en komt met 2 originele sleutels. Optioneel kunnen we een dak DVD en een trekhaak inbouwen! Er is een streaming-box ingebouwd u kunt nu films, Youtube en Netflix bekijken on demand!

Kortom, heeft u altijd in een snelle, stoere en extreem betrouwbare Honda met V-tec motor willen rijden? Met deze auto heeft u de beste van 2 werelden namelijk een zeer snelle Honda en een prachtige 7-persoons MPV in 1. Op de foto?s komt de auto niet tot zijn recht, zeer mooie en sportieve auto zeker een bezichtiging waard! De getoonde prijs is de compleet rijklaar prijs inclusief Nederlandse kenteken, BPM, grote service beurt, 4 nieuwe banden en nieuwe accu!

*Tevens in andere kleuren en uitvoeringen beschikbaar!

*Deze exclusieve Honda MPV is per direct beschikbaar/rijklaar

*Ook interessant om zakelijk te rijden!

Margevoertuig

*inruil mogelijk
*Onze auto's worden altijd uitvoerig gecontroleerd.
*Wij berekenen geen afleveringskosten!
*We bieden u ook de mogelijkheid om de auto te financieren en te verzekeren. Dit doen wij in samenwerking met een professioneel en onafhankelijke partij.

We zijn ook bekend van TopGear!
https://topgear.nl/autonieuws/eigenaardige-honda-odyssey-te-koop-in-nederland/

Bezoek en like ook onze Facebook Pagina!
https://www.facebook.com/AF-Garage-522123611304223/

Bekijk onze promotiefilm op YouTube!
https://youtu.be/JZ3-83ByNeU

Tevens zijn wij importeur van snelle en exclusieve Honda's. Ook kunnen we alle onderdelen van de Honda Odyssey direct uit voorraad leveren! Heeft u een bepaalde type Honda op het oog? Laat het gerust weten wij zullen voor u de auto leveren die aan al uw wensen voldoet!

Voor meer info of een vrijblijvende proefrit kunt u gerust bellen of mailen.
Voor een uitgebreide fotoreportage of andere leuke auto's en aanbiedingen kunt u onze website bezoeken!

Mob: 0646606689
B.G.G: 0655321927
Tel: 030-6300336

Tot ziens bij A.F Garage,
Drilleveld 24
3431 ET
Nieuwegein


Modeljaar: 2010
Vermogen: 133 kW (181 PK)
Aantal cilinders: 4
Max. trekgewicht: 1.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 4530 x 1820 x 1680 cm
Wielbasis: 2.630 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Aantal zitplaatsen: 7
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik in de stad: 13,1 l/100km (1 op 7,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Motorrijtuigenbelasting: ? 224 - 252 per kwartaal
Kenteken: #47797

Laatst bekeken