Renault Clio Estate 1.5 Dci Aut. Dynamique 90 Pk R-link

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Ton de Gooijer
Standaardruiter 1517
3905 PT Veenendaal
Utrecht (NL)
Tel. 0318-506260
Fax. 0318-511759
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 13.950,00
Merk  Renault
Model  Clio
Type  Estate 1.5 Dci Aut. Dynamique 90 Pk R-link
Bouwjaar  2014
Km.  57.630 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.155 kg.
Motorinhoud  1.461 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, GSM carkit, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
AfdekhoesAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autotelefoonvoorbereiding met bluetoothBagagedekBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurDimlichten automatischElectronic Brake DistributionElectronic Stability ProgramElektrische ramen achterElektrische ramen voorHill hold functieKeyless entryLED dagrijverlichtingLederen stuurwielLederen stuurwiel en versnellingspookMistlampen voorMultifunctioneel stuurMultimedia-voorbereidingPack Comfort-4Privacy glassR-Link navigatieR-Link pakketRadioStart/stop systeemStoelverwarmingStuur verstelbaarStuurwiel multifunctioneelTrekhaak afneembaar

Wij hebben een voorraad van 80 dealer inruilauto's met lage kilometerstanden. Nu in de aanbieding voor 13.950 euro! Schadevrij als nieuw. De auto is van 1e eigenaar en netjes onderhouden, recent nog een onderhoudsbeurt gehad bij de Renault-dealer. Inruil/financiering/lease is mogelijk. Eventuele bezichtiging 's avonds is op afspraak ook mogelijk. De auto kan dan in de showroom bezichtigd worden.

Margevoertuig

De geadverteerde verkoopprijs is de prijs inclusief een geldige APK-keuring, tenaamstelling en het op peil brengen van de vloeistoffen. Tegen een meerprijs wordt uw auto desgewenst afgeleverd met een onderhoudsbeurt conform fabrieksschema en 6 maanden garantie. Het bijkopen van dit afleverpakket is geen verplichting.

Wij zijn een universeel autobedrijf gevestigd in het midden van het land. Belangrijke pijlers waaraan wij willen voldoen zijn: het leveren van kwaliteit in een gemoedelijke sfeer waarin u zich thuis voelt. Onze voorraad bestaat uit ongeveer 80 schadevrije dealer-inruilauto's waarvan het onderhoudsverleden bekend is. Daarnaast zijn de kilometerstanden correct en aantoonbaar. U bent van harte welkom aan de Standaardruiter in Veenendaal!

Disclaimer:
Hoewel aan de informatie van onze advertenties de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autobedrijf Ton de Gooijer niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Autobedrijf Ton de Gooijer. Onderzoek als klant of de auto aan uw wensen voldoet.

KLANT BEOORDELINGEN lezen?
https://autobedrijf.tevreden.nl/overzicht/autobedrijf3905pt15-17/Autobedrijf-Ton-de-Gooijer/

Modelreeks: mei 2013 - sep 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 66 kW (90 PK)
Aantal cilinders: 4
Wielbasis: 259 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 176 km/u
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
Energielabel: C
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Kenteken: RX-122-P
Referentienummer: 6195546-AWD

Laatst bekeken