Volkswagen Transporter 2.0 Tdi L2h1 Dc Budgetline

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Benton B.V.
Stobbeweg 10
2461 EX Ter Aar
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0172605341
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 17.250,00
Merk  Volkswagen
Model  Transporter
Type  2.0 Tdi L2h1 Dc Budgetline
Bouwjaar  2015
Km.  98.397 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Divers
Deuren  4
Gewicht  1.879 kg.
Motorinhoud  1.968 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Ruitenwisser achter, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Trekhaak
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

Achterdeuren met ruitenAchterklepAchteruitrijcameraAirbag passagierAudio-navigatie full mapAutomatisch Sper DifferentieelAutotelefoonvoorbereidingBetonplex in laadruimteBinnenspiegel automatisch dimmendBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningComfortstoel(en)Dimlichten automatischElectronic Stability ProgramElektrische ramen voorElektronisch sperdifferentieelESPExclusive-pakketExecutive-pakketLederen stuurwielLichtmetalen velgen 17"Mistlampen adaptiefMultifunctioneel lederen stuurwielMultimedia-voorbereidingParkeersensor voor en achterRadio-CD/MP3 spelerRuitensproeiers verwarmbaarStuurwiel multifunctioneelZijschuifdeur rechtsMet zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. De comfortstoelen van deze Volkswagen Transporter staan bekend om zijn goede zithouding. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Volkswagen is met multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volkswagen Transporter. Bel of mail ons nu voor een afspraak.Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 103 kW (140 PK)
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 932 kg
GVW: 2.800 kg
Wielbasis: 340 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 173 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
CO2 uitstoot: 198 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW
Kenteken: VL-067-H

Laatst bekeken