Citroen Jumpy 2.0 Bluehdi 120 Comfort S&s / 120pk / Achteruitrijcamera / Air...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Daamen Bedrijfswagens
Nomdenweg 2
9561 AM Ter Apel
Groningen (NL)
Tel. 0599-253009
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 12.950,00
Merk  Citroen
Model  Jumpy
Type  2.0 Bluehdi 120 Comfort S&s / 120pk / Achteruitrijcamera / Air...
Bouwjaar  2017
Km.  39.455 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.579 kg.
Motorinhoud  1.997 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Trekhaak
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

2 zitplaatsen rechtsvoorAchteruitrijcameraBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningParkeer pakketAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autotelefoonvoorbereiding met bluetoothBandenspanningscontrolesysteemDodehoek detectorElektrische ramen voorElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functiemistlampen voorMultimedia-voorbereidingParkeersensor voor en achterRadioStart/stop systeemZijschuifdeur rechtsDe producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Citroën Jumpy. Het is een auto uit 2017, op de teller staat 39455 kilometer. Ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën Jumpy samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Stijlvol, een tikje gewaagd en met uitstekende rijkwaliteiten: dat is een Franse auto ten voeten uit. Kijk maar eens naar deze Citroën Jumpy. We hebben het hier over een auto uit 2017 die 39455 kilometer op de teller heeft staan. U wordt in deze auto ook getrakteerd op elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.

In de Citroën Jumpy heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.De getoonde verkoopprijs is exclusief rijklaarmaakkosten en/of eventuele garantie.
Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.

Tevens kunnen wij u nog enkele diensten aanbieden bij aanschaf van uw auto, denkt u eens aan uw autoverzekering of financial lease

Financial Lease

U financiert uw auto gemakkelijk en snel! Wij informeren u graag over de voorwaarden.
- Mogelijkheid 100% financiering van het investeringsbedrag;
- Geen eigen (hoge) investeringskosten;
- Liquiditeitspositie blijft intact;
- Biedt financiële ruimte om te ondernemen;
- In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk;
- Geeft mogelijk fiscale voordelen;
- Eenvoudig en snel geregeld.

Zie hieronder onze gunstige voorwaarden.

U kunt uw huidige personenauto of bedrijfswagens bij ons inruilen. ALLE INRUIL MOGELIJK!

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Daamen Bedrijfswagens niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.Modelreeks: apr 2016 - mei 2019
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 90 kW (122 PK)
Koppel: 340 Nm
Aantal cilinders: 4
Lengte/hoogte: L1H1
Wielbasis: 327 cm
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Leder/stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 98 per kwartaal
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW
Kenteken: VBD33R

Laatst bekeken