BMW X3 2.0d Xdrive High Ex. Aut Sportstoelen Xenon Navi Proff

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Krikken Automotive
Westerweiden 32
7961 EA Ruinerwold
Drenthe (NL)
Tel. 0522-230084
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 17.650,00
Merk  BMW
Model  X3
Type  2.0d Xdrive High Ex. Aut Sportstoelen Xenon Navi Proff
Bouwjaar  2011
Km.  183.905 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.700 kg.
APK tot  10-02-2020
Motorinhoud  1.995 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
alarm klasse 3alu. interieur afwerkingarmsteun achterarmsteun vooraudio installatieband.sp.contr.syst.bi-xenon koplampenbinnensp. aut. dimmendBluetooth telefoonvoorb.buitensp. elektr. + verw.c.deurv. met afst.bed.dimlichten aut.ESPhoofd airbag(s) a.hoofd airbag(s) v.hoofdsteunen actiefkoplampreiniginglederen stuurwiellichtmetalen velgen 17"mistlampen voormultimedia-voorbereidingparkeersensor v en apassagiersairbagradio-CD/MP3 spelersnelheidsafh. stuurbekr.sportstoelenstart/stop systeemzij airbag(s) v.

Stoere en sportieve BMW X3 2.0D High Executive. De krachtige 2.0D motor levert maar liefst 183PK, in combinatie met de 8-traps automaat een heerlijke, vlotte en zuinige reisauto. Sportief uitgevoerd in het wit, met een zwart lederen sport-interieur met witte stiksels.

Zeer luxe High Executive uitvoering, onder andere voorzien van; xenon verlichting met koplampsproeiers, mistlampen voor, automatische airco, lederen stuurwiel, lederen sportstoelen, stoelverwarming en navigatie professional.

Zowel van binnen als buiten in zeer nette staat. Schadevrij, en ook een schadevrij verleden. In de auto is nooit gerookt, en er zijn geen huisdieren in vervoerd.

De auto is altijd in het bezit geweest van een familie. Eerst zakelijk, later privé. Orgineel nederlandse auto.

Compleet met documentatie, onderhoudshistorie, NAP rapport en reservesleutels.

Een aankoopkeuring door een officiële dealer, specialist of Dekra is in overleg mogelijk.

Bij aankoop van een auto kunnen wij de tenaamstelling zelf verzorgen. Dit kan ook \'s avonds of in het weekend. Tevens kunnen wij ook de autoverzekering in orde maken.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot een financiering, of financial lease. Dit kan voor zowel de zakelijke klant als voor de particulier. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen per:

Telefoon: 06 - 158 88 683
E-mail: info@krikkenautomotive.nl
Web: www.krikkenautomotive.nl

Gezien het feit dat wij niet altijd aanwezig zijn adviseren wij u een afspraak te maken voor u ons bezoekt. Zo kunnen wij zorgen dat de auto klaar staat voor een bezichtiging en eventuele proefrit.

Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Margevoertuig

Modelreeks: nov 2010 - jun 2014
Vermogen: 135 kW (183 PK)
Aantal cilinders: 4
Max. trekgewicht: 2.000 kg
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: ? 470 - 501 per kwartaal
Referentienummer: 713
Kenteken: 49-PKG-1

Laatst bekeken