Lancia Thema 3.0 Multijet Executive | Rijklaarprijs

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Kardol Veenendaal
Galileistraat 28
3902 HR Veenendaal
Utrecht (NL)
Tel. 0318-556999
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 16.945,00
Merk  Lancia
Model  Thema
Type  3.0 Multijet Executive | Rijklaarprijs
Bouwjaar  2012
Km.  97.363 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  4
Gewicht  1.938 kg.
Motorinhoud  3.000 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

Achterbank verwarmdAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Audio-navigatie full map + hard diskAudio installatie premiumAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothBandenspanningscontrolesysteembi-xenon koplampenBinnenspiegel automatisch dimmendBuitensp.elektr.verstel-verwarmb.+inklapbaarBuitenspiegel(s) automatisch dimmendBuitenspiegels elektr. met geheugenCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningCruise control adaptiefDAB ontvangerDodehoek detectorElektrische ramen voor en achterElektrisch glazen panorama-dakElektrisch verstelbare stoel(en) met geheugenElektrisch zonnescherm achterruitElektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaGeluidsisolerend glasgrootlichtassistentHill hold functieKeyless entryKoplampen adaptiefkoplampreinigingLED dagrijverlichtingLederen bekleding bi-colorLederen stuurwielLederen versnellingspookLichtmetalen velgen 20"Parkeersensor voor en achterSchakelmogelijkheid aan stuurwielStoel ventilatie voorStuurwiel multifunctioneelStuurwiel verwarmdVoorstoelen verwarmdHij is dynamisch en comfortabel tegelijk, deze Lancia Thema, en combineert dat met een stijlvol design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2012 en heeft 97360 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Ook op de achterbank kunnen passagiers zichzelf snel opwarmen dankzij de achterbankverwarming.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem met harde schijf en het premium audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Bluetooth met audiostreaming maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Dynamic cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt.

In de Lancia Thema heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.* Koopavond: Veenendaal op afspraak mogelijk.
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!Modelreeks: nov 2011 - dec 2014
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Vermogen: 177 kW (241 PK)
Koppel: 550 Nm
Aantal cilinders: 6
Laadvermogen: 534 kg
GVW: 2.472 kg
Max. trekgewicht: 1.896 kg
Afmetingen (LxBxH): 507 x 190 x 149 cm
Wielbasis: 305 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 230 km/u
Interieurkleur: Beige
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 191 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro5
APK: Nieuwe APK bij aflevering
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 539 - 575 per kwartaal
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Kenteken: 5XHR71

Laatst bekeken