Mazda 3 2.0 Gt-m *actie* | Head-up | Navi | Bluetooth | Xenon | Leder |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Khan Automotive Groep
De Huchtstraat 3
1327 EA Almere
Flevoland (NL)
Tel. 036-5342343
Fax. 036-5490036
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 16.500,00
Merk  Mazda
Model  3
Type  2.0 Gt-m *actie* | Head-up | Navi | Bluetooth | Xenon | Leder |
Bouwjaar  2013
Km.  87.920 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.180 kg.
Motorinhoud  1.998 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
12Volt aansluiting12Volt aansluitingAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Armsteun achterArmsteun voorAudio installatie premiumAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothAUX-ingangBandenspanningscontrolesysteembi-xenon koplampenBinnenspiegel automatisch dimmendBOSE SoundsystemBuitensp.elektr.verstel-verwarmb.+inklapbaarChroom delen exterieurDimlichten automatischDodehoek detectorElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare bestuurdersstoelElektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaExtra getint glasHead-up displayHill hold functieKeyless entrykoplampreinigingLED dagrijverlichtingLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Lichtmetalen velgen 18"Mistlampen voorMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapParkeersensor voor en achterSportstoelen bekleed met lederSport uitlaatSport uitlaatStart/stop systeemStuur verstelbaarStuurwiel multifunctioneelTouchscreenUitlaat sierstukUSBVoorstoelen verwarmd
Bijzonderheden
*ACTIE*

Minimaal 2 jaar zorgeloos rijden? JA! dat kan bij KHAN. Wij onderhouden uw aangeschafte voertuig de aankomende 2 jaren geheel kosteloos, vanaf het moment dat u bij ons wegrijdt met uw nieuwe occasion. Ook krijgt u geheel gratis 2 jaar APK en 6 maanden garantie. Kortom, een deal om niet te missen.

Kom snel langs want wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Het is een mooie auto, deze Mazda 3 uit 2013, hij heeft 87920 kilometer gelopen. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportuitlaat, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.

Onderweg kunt u veilig genieten van het Bose audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Want in deze Mazda bedient u ze vanaf het stuurwiel. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook is de Mazda uitgerust met: head-up display, lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda 3 samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Meer informatie
Modelreeks: okt 2013 - nov 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 88 kW (120 PK)
Koppel: 210 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 635 kg
GVW: 1.815 kg
Max. trekgewicht: 1.300 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 270 cm
Tankinhoud: 51 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 695): Upgrade naar een hoger label: u kunt altijd een upgrade doen naar een pakket hoger de kosten van de upgrade bedragen €695,-
Kenteken: 5-SJF-34

Laatst bekeken