Nissan Qashqai 1.2 N-connecta | 1e Eigenaar | Dealer Onderhouden |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Oostendorp Jos van Boxtel B.V.
Afrikalaan 16
5232 BD 's-hertogenbosch
Noord-Brabant (NL)
Tel. 073-6425840
Fax. 073-6411049
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 17.450,00
Merk  Nissan
Model  Qashqai
Type  1.2 N-connecta | 1e Eigenaar | Dealer Onderhouden |
Bouwjaar  2016
Km.  92.300 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.250 kg.
APK tot  12-10-2020
Motorinhoud  1.197 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoiresExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarChroom delen exterieurDimlichten automatisch en regensensorElektronisch Sper DifferentieelExtra getint glasgrootlichtassistentKeyless entryLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 18"mistlampen voorPanoramadakParkeersensor voor en achterInfotainmentAudio-navigatie full mapAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothDAB ontvangerMultimedia-voorbereidingRondomzicht cameraStuurwiel multifunctioneelInterieurArmsteun achterArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Passagiersstoel in hoogte verstelbaarStuur verstelbaarVeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectieOverigeDesign-pakket (Panoramadak)BijzonderhedenU kijkt naar een occasion uit de Oostendorp PLUS Selectie met standaard 24 maanden garantie volgens BOVAG garantievoorwaarden. Bovendien is deze auto rijklaar geprijsd, zonder verborgen kosten. Zorgeloos rijplezier noemen we dat bij Oostendorp Auto. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Nissan Qashqai 1.2 N-Connecta afkomstig van zijn 1e eigenaar en 100% dealeronderhouden

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Nissan Qashqai, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.

De Nissan Qashqai is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Als u meer wilt weten over deze Nissan, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?Meer informatieModelreeks: jan 2016 - sep 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 85 kW (116 PK)
Koppel: 190 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 610 kg
GVW: 1.860 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 133 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG Afleverbeurt: Ja
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Kenteken: KN-546-B

Laatst bekeken