Subaru XV 2.0i Luxury Plus Awd | Navigatie | Climate Control | Cruise Co...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Wittenberg Harderwijk
Zuiderbreedte 8
3845 MC Harderwyk
Gelderland (NL)
Tel. 0341-439090
Fax. 0341-439099
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 20.900,00
Merk  Subaru
Model  XV
Type  2.0i Luxury Plus Awd | Navigatie | Climate Control | Cruise Co...
Bouwjaar  2014
Km.  62.153 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.355 kg.
APK tot  04-10-2020
Motorinhoud  1.995 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, GSM carkit, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

AchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Armsteun voorAudio-navigatie full mapAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDakspoilerDerde remlichtDimlichten automatischElektrische ramen achterElektrische ramen voorElektrische ramen voor en achterElektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaExtra getint glasIsofixkoplampreinigingLederen stuurwiel en versnellingspookLichtmetalen velgen 17"mistlampen voorMultimedia-voorbereidingRadiovoorbereidingSchakelmogelijkheid aan stuurwielStart/stop systeemStuur verstelbaarStuurwiel multifunctioneelVoorstoelen verwarmdAchter het stuur van deze stoere SUV kan niemand u iets maken. Dit is een Subaru XV van 2014 met 62153 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, dakrails, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.

Tijdens de rit bedient u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. U bent in deze Subaru ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.Bij Hyundai Wittenberg in Harderwijk vindt u altijd een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte Hyundai’s. Naast het verkopen van onze Hyundai modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in. Kortom, bent u opzoek naar een nieuwe- of gebruikte auto dan bent u bij Hyundai Wittenberg in Harderwijk aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!

Uw auto inruilen?
Neem contact met ons op via 0341-439090.Modelreeks: jan 2012 - jan 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen: 110 kW (150 PK)
Koppel: 196 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 585 kg
GVW: 1.940 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 445 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 153 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG 40-puntencheck: https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
Kenteken: 4-XPX-69

Laatst bekeken