Saab 9-3 Cabrio 2.8 T V6 Aero | Rijklaarprijs

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Kardol Veenendaal
Galileistraat 28
3902 HR Veenendaal
Utrecht (NL)
Tel. 0318-556999
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 16.945,00
Merk  Saab
Model  9-3
Type  Cabrio 2.8 T V6 Aero | Rijklaarprijs
Bouwjaar  2008
Km.  140.000 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  2
Gewicht  1.650 kg.
Motorinhoud  2.792 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, CD-wisselaar, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Warmtewerend glas, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

Airbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Armsteun achterArmsteun voorAutotelefoon voorbereidingBandenspanningscontrolesysteembi-xenon koplampenBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare bestuurdersstoelElektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits ProgrammaGetint warmtewerend glasKoplampen adaptiefkoplampreinigingLederen sportstoelenLichtmetalen velgen 17"Luxe lederen bekledingmistlampen voorParkeersensor achterSportonderstelSportstuurVoorstoelen in hoogte verstelbaarVoorstoelen verwarmdMet een cabriolet maakt u van elke rit een zomers feestje. Het strakke design en de geweldige rijkwaliteiten, dat zijn de typisch Zweedse eigenschappen van deze Saab 9-3 Cabrio. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2008, er staat 140000 kilometer op de teller. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel.

U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook lederen sportstuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?* Koopavond: Veenendaal op afspraak mogelijk.
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!Modelreeks: sep 2007 - aug 2008
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 185 kW (252 PK)
Koppel: 350 Nm
Aantal cilinders: 6
Wielbasis: 268 cm
Acceleratie (0-100): 7,0 s
Topsnelheid: 245 km/u
Interieurkleur: Beige
Aantal zitplaatsen: 4
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,6 l/100km (1 op 9,4)
Brandstofverbruik in de stad: 15,7 l/100km (1 op 6,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Energielabel: F
APK: Nieuwe APK bij aflevering
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Kenteken: XN456B

Laatst bekeken