Volkswagen Amarok 3.0 Tdi 204pk Automaat 4motion Dc Dark Label | 5-persoons Dubb...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Vallei Auto Groep Ede
Galvanistraat 101
6716 AE Ede Gld
Gelderland (NL)
Tel. 0318-696000
Fax. 0318-696010
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 44.950,00
Merk  Volkswagen
Model  Amarok
Type  3.0 Tdi 204pk Automaat 4motion Dc Dark Label | 5-persoons Dubb...
Bouwjaar  2019
Km.  10.737 km.
Carrosserie  Pickup
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Kleurtoel.  Starlight blue
Deuren  4
Gewicht  2.040 kg.
Motorinhoud  2.968 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Traction control, Trekhaak, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurElektronisch Sper DifferentieelBi-xenon koplampenBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischGetint glasLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 18"Mistlampen voorParkeersensor voor en achterRoll cover systeemRuitensproeiers verwarmbaarSidebars matzwartStyling bar matzwart
InfotainmentApp ConnectAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothAux/USB aansluitingCarNetMedia ControlRadio-cd/mp3 spelerStuurwiel multifunctioneelWifi voorbereiding
Interieur12Volt aansluiting12Volt aansluitingArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendClimatronic (automatische airco)Elektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwielLederen versnellingspookVoorstoelen verwarmd
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontroleElektronisch Stabiliteits Programma
OverigeDubbele cabineLaadklepLicht en zicht-pakket (Binnenspiegel automatisch dimmend, Dimlichten automatisch)Voorbereiding tachograafWinter-pakket (Ruitensproeiers verwarmbaar, Voorstoelen verwarmd)
Bijzonderheden
** LET OP ** De foto's zijn gemaakt toen de auto nog niet verlengd was. De prijs is voor de verlengde versie dus grijs kenteken en dubbele cabine!

Het zijn juist de Duitse autofabrikanten die steeds opnieuw grenzen verleggen, nieuwe technieken ontwikkelen en auto’s nog beter maken. Deze Volkswagen Amarok is daar een goed voorbeeld van, een auto die is ontwikkeld om op hoog niveau, veilig en comfortabel te rijden onder alle omstandigheden. De krachtige motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. De xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED dagrijverlichting en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten. U kunt contact opnemen met het verkoopteam in Ede via telefoonnummer (0318) 696 000.

Het bedrijfswagencentrumvestiging van de Vallei Auto Groep is gevestigd in Ede. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Op maandag zijn we geopend tot 20.00 uur. Dinsdag t/m vrijdag zijn we geopend tot 18.00 uur en op zaterdag zijn we geopend tot 17.00 uur. U bent altijd harte welkom! In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 12 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!

Deze auto is geïmporteerd. Specificaties kunnen daardoor licht afwijken van vergelijkbare, in Nederland geleverde uitvoeringen. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de details.
Meer informatie
Modelreeks: jan 2019 - 2020
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen: 150 kW (204 PK)
Koppel: 420 Nm
Aantal cilinders: 6
Wielbasis: 340 cm
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 19-02-2021
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 121 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395 ex BTW): LKW Platinum: Voor deze auto kunt u kiezen voor de volgende afleverservice.Afleverservice PlatinumIn dit pakket zijn de volgende punten opgenomen:• 130 punten inspectie• Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto• Calamiteitenkit• Volle brandstof tank• Waardecheques Vallei Auto Groep• Autohistorie is bekend• Inruilvoorstel op maat• Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasingEen zeer luxe en compleet pakket voor slechts €395,- euro!
Kenteken: VW2787

Laatst bekeken