Jeep Wrangler 3.6 Sahara Airco | Cruise | Hardtop | 4x4 | 1e Eig |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Louwman Occasion Center Rotterdam
Toepad 15
3063 NJ Rotterdam
Zuid-Holland (NL)
Tel. 010-8504370
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 34.900,00
Merk  Jeep
Model  Wrangler
Type  3.6 Sahara Airco | Cruise | Hardtop | 4x4 | 1e Eig |
Bouwjaar  2012
Km.  60.081 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Groen
Deuren  2
Gewicht  1.826 kg.
APK tot  13-03-2021
Motorinhoud  3.604 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Spiegels verwarmd, Startonderbreker
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischLichtmetalen velgen 17"mistlampen voor
InfotainmentAudio installatie premiumAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingSubwooferSubwoofer
InterieurElektrische ramen voorBinnenspiegel automatisch dimmendBuitentemperatuurmeterLederen stuurwielLederen stuurwiel en versnellingspook
VeiligheidBandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)
OverigeConnect-pakket (Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, Binnenspiegel automatisch dimmend, Lederen stuurwiel en versnellingspook, Multimedia-voorbereiding)
Bijzonderheden
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Jeep Wrangler u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. De auto is van het bouwjaar 2012 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Jeep Wrangler samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling.Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Bedrijfsinformatie
Ook als u nu liever niet langs wilt komen in onze showroom, stuur ons een berichtje. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om een uitgebreide video voor u te maken van deze auto. Eventueel kunt ook ook live videobellen. Bovendien leveren wij de auto na aankoop gratis bij u thuis. Neem contact op met onze salesafdeling via 06-49970813.

Welkom bij Louwman Occasion Center Rotterdam. Louwman Occasion Center Rotterdam is onderdeel van de Louwman Dealer Group en vertegenwoordigt het merk Peugeot met 6 vestigingen in de regio Groot-Rotterdam en het Westland. Onze verkoopprijzen zijn "rijklaarprijzen" en inclusief het Blauwendaal Basis afleverpakket. Het is mogelijk om het standaard Louwman Basis afleverpakket uit te breiden naar het Comfort afleverpakket met onder andere een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, poetsbehandeling en 6 maanden BOVAG garantie. Wilt u nog meer comfort en zekerheid? Dan kunt u kiezen voor het Premium afleverpakket met onder andere BOVAG 12 maanden garantie inclusief pechhulp. Meer informatie over onze afleverpakketten vindt u als laatste foto van deze occasion of op onze website. Voor meer informatie bel 010 452 9066 of mail naar sales.occasioncenter.rotterdam@louwman.nl

Uiteraard is inruil van uw huidige auto bij ons mogelijk. Graag verwelkomen wij u bij ons in de showroom te Rotterdam onder het genot van een kopje koffie!

Met vriendelijke groet,


Het Louwman Occasion Center Rotterdam verkoopteam


Ondanks zorgvuldige invoer zijn specificaties en leverbaarheid voorbehouden.
Meer informatie
Modelreeks: jan 2012 - mrt 2016
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen: 208 kW (283 PK)
Koppel: 347 Nm
Aantal cilinders: 6
Laadvermogen: 442 kg
GVW: 2.268 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg
Wielbasis: 242 cm
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Bruin
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,3 l/100km (1 op 8,8)
Brandstofverbruik in de stad: 15,6 l/100km (1 op 6,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
CO2 uitstoot: 274 g/km
Energielabel: G
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 270 - 303 per kwartaal
Kenteken: RD-877-J

Laatst bekeken