Ford Focus 2.0 St 250pk | Vol! | Xenon | Sync 3 | Winter Pack | Cruise Co...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Sutherland Joure
Yndustrywei 2
8501 SN Joure
Friesland (NL)
Tel. 0513-415700
Fax. 0513-418984
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 26.900,00
Merk  Ford
Model  Focus
Type  2.0 St 250pk | Vol! | Xenon | Sync 3 | Winter Pack | Cruise Co...
Bouwjaar  2018
Km.  67.387 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Stealth
Deuren  5
Gewicht  1.337 kg.
Motorinhoud  1.999 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurExtra getint glasParkeersensor achterVerwarmde voorruitbi-xenon koplampenBuitenspiegels elektrisch verstelbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingKoplampen adaptiefkoplampreinigingLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 18"
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetooth
InterieurBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen achterElektrische ramen voorElektrisch verstelbare voorstoel(en)Lederen stuurwiel en versnellingspookSportstoelenStuur verstelbaarVoorstoelen verwarmd
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Bijzonderheden
Volop rijplezier, veel ruimte en een handige achterklep. Deze Ford Focus heeft het allemaal. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De Ford Focus is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Wij bieden u nu de mogelijkheid om direct online een proefrit in te plannen voor deze auto. Druk op de proefritknop en wij zetten de auto voor u klaar.
Bedrijfsinformatie
Wij adverteren alle geadverteerde personenauto’s RIJKLAAR. Let op: Alle bedrijfswagens zijn geadverteerd exclusief afleverkosten en exclusief B.T.W.
Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Schrijf en typefouten voorbehouden.
Ford dealer Sutherland met vestigingen in Heerenveen,Joure, Wolvega, Gorredijk en Drachten hebben allen ook een full service werkplaats.
Meer dan 350 occasions worden op transparantie wijze aangeboden, met een bekend onderhoud verleden.
WIJ RADEN U AAN OM VOOR VERTREK (voor een bezichtiging) BIJ DE VESTIGING TE INFORMEREN OF DE AUTO NOG BESCHIKBAAR IS.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2016 - mei 2018
Referentienummer: 22635
Kenteken: N-647-LF

Technische informatie
Vermogen: 185 kW (252 PK)
Koppel: 360 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 6,5 s
Topsnelheid: 248 km/u
Wielbasis: 265 cm

Interieur
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Energielabel: F

Onderhoud, historie en staat
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - 186 per kwartaal

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja

Laatst bekeken