Volkswagen up! 1.0 60pk Automaat Bmt Move Up! | Navigatie App Connect | Achte...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Vallei Auto Groep Ede
Galvanistraat 101
6716 AE Ede Gld
Gelderland (NL)
Tel. 0318-696000
Fax. 0318-696010
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 13.850,00
Merk  Volkswagen
Model  up!
Type  1.0 60pk Automaat Bmt Move Up! | Navigatie App Connect | Achte...
Bouwjaar  2018
Km.  29.082 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Tungsten zilver
Deuren  5
Gewicht  840 kg.
APK tot  23-05-2022
Motorinhoud  999 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingLED dagrijverlichtingParkeersensor achter
InfotainmentNavigatie App ConnectAux/USB aansluitingDAB ontvangerMultimedia-voorbereidingRadioTelefoonvoorbereiding
InterieurMultifunctioneel lederen stuurwielElektrische ramen voorPassagiersstoel in hoogte verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Bijzonderheden
Denk aan hoogwaardige materialen, innovatieve technische oplossingen en een markante styling… dat kan alleen maar een Volkswagen zijn. En inderdaad, ook bij deze Up! vindt u alle kwaliteiten van VW weer terug. Met deze Volkswagen is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze Up! vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem met DAB-ontvangst te bedienen. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera en parkeersensoren aan de achterzijde. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen? U kunt contact opnemen met het verkoopteam in Ede via telefoonnummer (0318) 696 000.

Vallei Auto Groep Ede heeft een uitgebreid aanbod dealer kwaliteitsoccasions van de merken Volkswagen en Audi op voorraad. In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 12 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!
Meer informatie
Modelreeks: jul 2016 - sep 2018
Modelcode: Typ AA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 44 kW (60 PK)
Koppel: 95 Nm
Aantal cilinders: 3
Laadvermogen: 490 kg
GVW: 1.330 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 241 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 15,3 s
Topsnelheid: 162 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Aantal zitplaatsen: 4
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): Platinum afleverpakket: Afleverservice Platinum In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Volle brandstof tank • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €395,- euro!
Kenteken: SP-832-J

Laatst bekeken