Seat Ibiza 1.0 Mpi Reference .

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
James Autoservice van Batum
Wijkermeerweg 45a
1948 NT Beverwijk
Noord-Holland (NL)
Tel. 0251-210890
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 11.950,00
Merk  Seat
Model  Ibiza
Type  1.0 Mpi Reference .
Bouwjaar  2018
Km.  29.235 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  991 kg.
APK tot  16-02-2022
Motorinhoud  999 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 15"Buitenspiegels elektrisch verstelbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningParkeersensor achterSpeciale kleur
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voorStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency Brakingbots waarschuwing systeemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Bijzonderheden
Dit is de sportieve variant van de Volkswagen Polo, met superzuinige benzine motor en lage bijtelling! Vanaf €178 per maand! BTW auto, interessant voor zakelijk gebruik, met lage bijtelling!

Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze Seat Ibiza is van het bouwjaar 2018, er staat 29227 kilometer op de teller. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Seat is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: apr 2017 - dec 2018
Kenteken: ZK-397-D

Technische informatie
Vermogen: 55 kW (75 PK)
Koppel: 95 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 14,7 s
Topsnelheid: 167 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 415 x 178 x 144 cm
Wielbasis: 256 cm

Gewichten
Laadvermogen: 539 kg
GVW: 1.530 kg
Max. trekgewicht: 800 kg

Interieur
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO2 uitstoot: 112 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 97 - 108 per kwartaal

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Beschikbare afleverpakketten: Standaard Servicepakket (zonder meerprijs): Bij het Standaard Servicepakket worden de verlichting en de vloeistof niveaus gecontroleerd, wordt de auto tenaamgesteld en de Nationale Auto Pas bijgeleverd. Tenminste 5 liter brandstof in de tank en de inruilauto wordt overgeschreven. De APK is nog voor tenminste 3 maanden geldig. Dit pakket wordt standaard geleverd zonder kosten. U ziet af van Bovag garantie , maar kiest voor (de beperktere zekerheid van) het conformiteitsbeginsel.Volledig Service Pakket (€ 595): Voor auto met een aankoopprijs boven eur 4.500,-Onderhoudsbeurt, 6 maanden Bovag garantie personenwagens, 3 maanden op bedrijfswagens. APK voor tenminste 12 maanden, In- en exterieur gereinigd, minimaal 15 liter brandstof. Bij het Volledig Service Pakket wordt inspectie en onderhoud volgens fabrieksschema uitgevoerd en de auto te naam gesteld. De inruilauto wordt overgeschreven en de Nationale Auto Pas wordt bijgeleverd. De brandstoftank wordt met minimaal 15 liter gevuld en een nieuwe steunplaat achter het nummerbord geplaatst. De binnen- en buitenzijde van de auto wordt gereinigd en in de was gezet. De werking van de airco wordt gecontroleerd en de APK is nog minimaal 12 maanden geldig. De auto wordt geleverd met zes maanden volledige Bovag garantie inclusief vervangend vervoer tijdens garantiewerkzaamheden. Dit pakket kost eur 595,- incl. BTW. Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt

Laatst bekeken