BMW 8-serie 850 Ci Automaat Lederen Interieur Elektrisch Schuidak Climate ...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Van Dijk Automotive B.V.
Energieweg 21
3481 MC Harmelen
Utrecht (NL)
Tel. 0348-443614
Fax. 0348-432113
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 28.950,00
Merk  BMW
Model  8-serie
Type  850 Ci Automaat Lederen Interieur Elektrisch Schuidak Climate ...
Bouwjaar  1992
Km.  150.551 km.
Carrosserie  Coupe
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  2
Gewicht  1.715 kg.
APK tot  04-05-2022
Motorinhoud  4.988 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Schuifdak, Stuurbekrachtiging
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarLichtmetaal 16"Schuif-/kanteldak
InfotainmentAudio installatie
InterieurArmsteun achterElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare stoel(en) met geheugenStuur elektrisch verstelbaarVerwamde voorstoelenZonnescherm
Bijzonderheden
Het is een nette en comfortabele auto, deze BMW 8-serie, hij heeft 150551 kilometer gelopen. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen en elektrisch bediende ramen.

Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Deze BMW is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd!

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!
Bedrijfsinformatie
WELKOM BIJ VAN DIJK AUTOMOTIVE, UW SPECIALIST BIJ HET KOPEN OF LEASEN VAN UW PERSONENWAGEN TEGEN DE BESTE (MAAND) TARIEVEN DIRECT UIT ONZE EIGEN VOORRAAD.
Onze maandtarieven vindt u op onze eigen website, deze vermelde leasebedragen onder voorbehoud van kredietacceptatie en op basis van 0,- euro aanbetaling, een looptijd van 72 maanden en een slottermijn van 15%. U kunt andere wensen zelf berekenen en U Private lease of Operationele lease aanvragen doen.

Op zoek naar een gebruikte of een nieuwe personenwagen? Wilt u kopen of toch liever leasen? Van Dijk Automotive regelt het. Wij bieden mobility in de breedste zin van het woord. Dat wij een familiebedrijf zijn dat sinds 1929 bestaat zit in ons DNA. Kernwaarden als vertrouwen, laagdrempeligheid en eerlijkheid stellen wij altijd voorop. Dat is onze belofte aan u.

Bij Van Dijk Automotive bent u altijd zeker van een zeer uitgebreid aanbod van alle grote merken tegen scherpe prijzen. Ook geven wij graag aankoop en/of lease advies op maat. Neem een kijkje op onze eigen website vwww.vandijkautomotive.nl voor ons actuele aanbod en ervaar zelf het gemak van onze leasecalculator voor een op maat gemaakte leaseofferte. Ook afspraken buiten onze vaste openingstijden zijn mogelijk.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 1990 - jul 1999
Modelcode: E31
Kenteken: 19-ZJ-TR

Technische informatie
Vermogen: 221 kW (300 PK)
Aantal cilinders: 12
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 6,3 s
Topsnelheid: 250 km/u

Maten
Wielbasis: 268 cm

Gewichten
Laadvermogen: 495 kg
GVW: 2.210 kg
Max. trekgewicht: 1.600 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
Emissieklasse: Euro 0

Staat
Aantal sleutels: 3

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 253 - 286 per kwartaal

Laatst bekeken