Renault Kangoo Express 1.5 Dci 75 Express Comfort | Trekhaak | Airco | Cruise...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Bochane Lochem
Kwinkweerd 20
7241 CW Lochem
Gelderland (NL)
Tel. 0573-252471
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 6.750,00
Merk  Renault
Model  Kangoo
Type  Express 1.5 Dci 75 Express Comfort | Trekhaak | Airco | Cruise...
Bouwjaar  2016
Km.  93.708 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Divers
Deuren  5
Gewicht  1.226 kg.
APK tot  21-01-2022
Motorinhoud  1.461 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Ruitenwisser achter, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Trekhaak
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurAchterdeuren met ruitenAchterruitverwarmingBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningZijschuifdeur rechts
InterieurElektrische ramen voorStuur verstelbaarTussenschot volledig
VeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Elektronisch Stabiliteits Programma
Overige (Parkeersensor achter)Pack Radio (Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, Multimedia-voorbereiding, Radio-cd/mp3 speler)
Bijzonderheden
Voortreffelijke wegligging, een krachtige motor en een ruim, comfortabel interieur, dat zijn de eigenschappen waarmee de Renault Kangoo Express zijn uitstekende reputatie heeft verworven. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De handige schuifdeur biedt u toegang tot de grote laadruimte. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Bedrijfsinformatie
Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Lochem afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-lochem@bochane.nl .

Autobedrijf Bochane Lochem behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Lochem is officieel dealer van RENAULT en DACIA . Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden.

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.
We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Op viaBovag zijn de prijzen inclusief het BASIS pakket.

Graag tot ziens bij Bochane Lochem!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mrt 2013 - mei 2016
Kenteken: VT-928-D

Technische informatie
Vermogen: 55 kW (75 PK)
Koppel: 180 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 16,3 s
Topsnelheid: 150 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 658 kg
GVW: 1.884 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 183 x 184 cm
Wielbasis: 270 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 2

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro 5

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 83 per kwartaal

Laatst bekeken