Fiat 500 C 1.0 Hybrid Dolcevita | Carplay | Dab | Cruise Control | Pdc

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autoservice Wagemans
De Tramweg 2a
6121 RX Born
Limburg (NL)
Tel. 046-4861467
Fax. 046-4861467
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 16.450,00
Merk  Fiat
Model  500 C
Type  1.0 Hybrid Dolcevita | Carplay | Dab | Cruise Control | Pdc
Bouwjaar  2021
Km.  13.590 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  2
Gewicht  955 kg.
Motorinhoud  999 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Cabriokap elektrisch, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 15"Parkeersensor achterBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurChroom delen exterieurElektronische remkrachtverdeling
InfotainmentBluetooth telefoonvoorbereidingNavigatie via smartphone integratieAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneel
Interieur12V aansluitingElektrische ramen voorLederen stuurwielStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaStuurbekrachting met CITY-stand
OverigeApple Carplay/Android AutoDabcentrale vergrendeling met afstandsbedieningConnected services
Bijzonderheden
Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Voel de passie waarmee de Italiaanse ontwerpers deze auto hebben gebouwd. Deze dealeronderhouden Fiat heeft slechts 13590 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2021. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een handige en comfortabele voorziening van deze auto is het elektrisch bedienbare cabriodak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Deze Fiat is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Aan boord van deze Fiat houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

Neem contact op voor een afspraak en kom op proef de wind door uw haren laten waaien!
Bedrijfsinformatie
Autoservice Wagemans is al jaren een begrip in de regio. Onze voorraad van gemiddeld 80-90 auto's biedt u de mogelijkheid om meerdere modellen te vergelijken. Bij Autoservice Wagemans vinden we eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk. Van inzage in de historie en kilometerstand tot aan de prijs en servicevoorwaarden. Zo werken we met vaste en scherpe internetprijzen inclusief groot onderhoud, APK en garantie.

Hiervoor geldt:
- Garantie (jonger dan 5 jaar 6 maanden, ouder dan 5 jaar 3 maanden);
- Onderhoudsbeurt volgens service interval fabrikant;
- Distributieriem of -ketting vervangen indien nodig;
- Banden met minder dan 3 mm profiel worden altijd vervangen;
- 24/7 pechhulp binnen straal van 50 km;
- Professionele poetsbeurt van binnen en buiten;
- Minimaal € 25,- aan brandstof;
- Minimaal 12 maanden APK.

Geen bijkomende kosten. 100% helder.

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met onze verkopers.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan 2021 - 2024
Kenteken: Z-642-FX

Technische informatie
Vermogen: 51 kW (69 PK)
Koppel: 92 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 13,8 s
Topsnelheid: 167 km/u
Wielbasis: 230 cm

Interieur
Interieur: Antraciet, Leder/stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Energielabel: B

Onderhoud, historie en staat
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: geen

Garantie
Garantie: 6 maanden
Garantie: Bij Autoservice Wagemans krijgt u op elke occasion die jonger is dan 5 jaar maar liefst 6 maanden volledige garantie. Aangezien wij de auto voor aflevering standaard voorzien van een onderhoudsinspectie en onderhoudsbeurt nemen wij altijd onze verantwoordelijkheid. Indien er een defect op treedt binnen de garantieperiode kunt u altijd bij ons terecht. Wel zo helder en transparant. Autoservice Wagemans rekent geen aflever- of garantiekosten. Deze zaken behoren tot onze standaard dienstverlening.

Laatst bekeken