Peugeot 308 Sw 1.6 Bluehdi Blue Lease Executive Pack 14% Bijtelling | Trek...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Occasion Centrum Betag
Ossebroeken 1
9411 VR Beilen
Drenthe (NL)
Tel. 0593-522010
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 8.749,00
Merk  Peugeot
Model  308
Type  Sw 1.6 Bluehdi Blue Lease Executive Pack 14% Bijtelling | Trek...
Bouwjaar  2015
Km.  127.567 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Gris Artense
Deuren  5
Gewicht  1.275 kg.
Motorinhoud  1.560 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 16"mistlampen voorPanoramadakParkeersensor achterParkeersensor voor
InfotainmentAudio-navigatie full mapStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Voorstoelen in hoogte verstelbaar
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Bijzonderheden
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een dealeronderhouden Peugeot 308 SW met 127567 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.

Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze Peugeot is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 SW is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Bedrijfsinformatie
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.
Meer informatie
Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 88 kW (120 PK)
Koppel: 300 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 595 kg
GVW: 1.870 kg
Max. trekgewicht: 1.300 kg
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 194 km/u
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,9 l/100km (1 op 34,5)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Kenteken: HL-225-K

Laatst bekeken