Citroen C3 1.6 Bluehdi Feel Edition

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Occasion Centrum Betag
Ossebroeken 1
9411 VR Beilen
Drenthe (NL)
Tel. 0593-522010
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 6.249,00
Merk  Citroen
Model  C3
Type  1.6 Bluehdi Feel Edition
Bouwjaar  2016
Km.  143.681 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.060 kg.
Motorinhoud  1.560 cc.
Garantie
Huisgarantie
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurElektronische remkrachtverdelingLED dagrijverlichtingmistlampen voor
InfotainmentRadio-cd/mp3 speler
InterieurArmsteun voorElektrische ramen voorLederen stuurwielStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits Programma
Bijzonderheden
Zo compact als hij is, biedt de Citroën C3 een enorme hoop ruimte voor u, uw gezin en uw bagage. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze Citroën biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Bedrijfsinformatie
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.
Meer informatie
Modelreeks: nov 2015 - apr 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 74 kW (101 PK)
Koppel: 254 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 592 kg
GVW: 1.652 kg
Max. trekgewicht: 1.150 kg
Afmetingen (LxBxH): 394 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 189 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,7 l/100km (1 op 37,0)
CO2 uitstoot: 79 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Garantie: 10.000 km
Garantie: Op alle auto's die verkocht worden inclusief het additionele Betag basis afleverpakket wordt 3 maanden Betag basis garantie verleend.
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
Kenteken: JJ-219-T

Laatst bekeken