Citroen C1 1.0 E-vti Style Edition Airco | Led Dagrijverlichting | Esp 1....

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Occasion Centrum Betag
Ossebroeken 1
9411 VR Beilen
Drenthe (NL)
Tel. 0593-522010
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 6.749,00
Merk  Citroen
Model  C1
Type  1.0 E-vti Style Edition Airco | Led Dagrijverlichting | Esp 1....
Bouwjaar  2016
Km.  94.625 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Groen
Deuren  5
Gewicht  830 kg.
Motorinhoud  998 cc.
Garantie
Huisgarantie
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurExtra getint glasLED dagrijverlichting
InfotainmentRadio
InterieurElektrische ramen voorLederen stuurwiel en versnellingspookStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Bijzonderheden
**LET OP: Deze 'lichtmetalen velgen' zijn tekoop met een meerprijs van €599,-.** Zo compact als hij is, biedt de Citroën C1 een enorme hoop ruimte voor u, uw gezin en uw bagage. De auto is van het bouwjaar 2016 en is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. In deze Citroën profiteert u onder andere ook van: extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Citroën biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Bedrijfsinformatie
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.
Meer informatie
Modelreeks: feb 2015 - apr 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 51 kW (69 PK)
Koppel: 95 Nm
Aantal cilinders: 3
Laadvermogen: 410 kg
GVW: 1.240 kg
Wielbasis: 234 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 19,7 s
Topsnelheid: 157 km/u
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 4
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Garantie: 10.000 km
Garantie: Op alle auto's die verkocht worden inclusief het additionele Betag basis afleverpakket wordt 3 maanden Betag basis garantie verleend.
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Kenteken: JH-195-G

Laatst bekeken