Peugeot 508 Rxh 2.0 Hdi Vol Automaat 180pk Led | Leder | Navigatie 2.0 Hdi...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Occasion Centrum Betag
Ossebroeken 1
9411 VR Beilen
Drenthe (NL)
Tel. 0593-522010
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 20.249,00
Merk  Peugeot
Model  508
Type  Rxh 2.0 Hdi Vol Automaat 180pk Led | Leder | Navigatie 2.0 Hdi...
Bouwjaar  2016
Km.  87.490 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.625 kg.
Motorinhoud  1.998 cc.
Garantie
Huisgarantie
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurDimlichten automatischExtra getint glasKeyless entryLED dagrijverlichtingLED koplampen adaptiefLichtmetalen velgen 18"PanoramadakParkeersensor achterParkeersensor voorSpeciale kleur
InfotainmentAudio-navigatie full mapAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothHead-up displayMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun achterBagagedekBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen achterElektrische ramen voorElektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugenGelaagde zijruit(en)Lederen/stof bekledingLederen stuurwielLederen versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Voorstoel(en) met massagefunctieVoorstoelen verwarmd
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemDodehoek detectorElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeConnected servicesLeder-pakket (Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen, Voorstoel(en) met massagefunctie)
Bijzonderheden
Behalve een markant design biedt de Peugeot 508 RXH ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze 508 RXH is uit 2016 en heeft 87490 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Peugeot uitstekende prestaties. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.

Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Bedrijfsinformatie
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.
Meer informatie
Modelreeks: jul 2014 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 133 kW (181 PK)
Koppel: 400 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 615 kg
GVW: 2.240 kg
Max. trekgewicht: 1.475 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 186 x 152 cm
Wielbasis: 282 cm
Tankinhoud: 72 liter
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 220 km/u
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Garantie: 10.000 km
Garantie: Op alle auto's die verkocht worden inclusief het additionele Betag basis afleverpakket wordt 3 maanden Betag basis garantie verleend.
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
Kenteken: H-472-RS

Laatst bekeken