Subaru Legacy Sedan 2.5i Sport Executive

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
LenBre Automotive B.V.
Veerplein 2b
8301 AH Emmeloord
Flevoland (NL)
Tel. +31 6 29554846
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 20.500,00
Merk  Subaru
Model  Legacy
Type  Sedan 2.5i Sport Executive
Bouwjaar  2015
Km.  Op aanvraag
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.569 kg.
APK tot  12-09-2023
Motorinhoud  2.457 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Regensensor, Schuifdak, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Subaru Legacy Sedan 2.5i Sport Executive
Kenteken: TS-220-HMerk: SubaruModel: Legacy SedanAPK tot: 12-09-2023Carrosserievorm: SedanAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2015Transmissie: AutomaatKleur: witMotorinhoud: 2457 ccAantal cilinders: 4Vermogen: 128 kW / 174pkLedig gewicht: 1569 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 8.4 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarMotorrijtuigenbelasting: € 228 - 258 per kwartaalEmissieklasse: Euro 6
ComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurBi-xenon koplampenBuitenspiegels elektrisch inklapbaarBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischElektrisch schuifdakKeyless entryKoplampreinigingLichtmetalen velgen 18"Mistlampen voorRuitensproeiers verwarmbaarSportonderstelInfotainmentAudio-navigatie full mapMp3-spelerMultimedia-voorbereidingStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarCarbonafwerking interieurElectronic climate controleElektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugenElektrische ramen voor en achterHoofdsteunen actiefLederen bekledingLederen stuurwielVoorstoelen verwarmdOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAchteruitrijcameraAlarm klasse 1(startblokkering)
Alle technologie in de Subaru Legacy Touring Wagon is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur ademt luxe, en het zit uiteraard fantastisch. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Tot de uitrusting van deze Subaru behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Subaru is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.


 

LenBre Automotive B.V.
Veerplein 2B
8301 AH Emmeloord
+31 6 29554846
Info@lenbre.nl

lenbre.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Laatst bekeken