Citroen C1 5-deurs Feel 1.0 E-vti 72pk S&s Airco | Extra Getinte Ruiten |...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Mulder Citroen Alblasserdam
Kelvinring 84
2952 BG Alblasserdam
Zuid-Holland (NL)
Tel. 078-6913488
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 11.675,00
Merk  Citroen
Model  C1
Type  5-deurs Feel 1.0 E-vti 72pk S&s Airco | Extra Getinte Ruiten |...
Bouwjaar  2020
Km.  24.728 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  815 kg.
APK tot  29-01-2024
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurExtra getint glasLED dagrijverlichting
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurElektrische ramen voorLederen stuurwielLederen versnellingspookStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigePack Comfort (Chroom delen exterieur, Extra getint glas, Lederen stuurwiel, Lederen versnellingspook)Pack Look (Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar, Chroom delen exterieur, Extra getint glas)
Bijzonderheden
Intelligent en praktisch, de Citroën C1 staat bekend om zijn handzaamheid en zijn kwaliteit. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ook extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. U vindt in deze auto ook airconditioning. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Citroën is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Bedrijfsinformatie
Standaard leveren wij deze kwaliteitsoccasion inclusief het ‘Mulder Occasion Basis Afleverpakket’ (alle onvermijdbare kosten; kenteken tenaamstelling en eventueel een RDW-vrijwaring voor uw inruilauto). Om uw 'nieuwe' auto in een zo perfect mogelijke staat aan u af te leveren adviseren wij u om voor een upgrade te kiezen. Voor slechts € 795,- bieden wij het 'Mulder Occasion Comfort Afleverpakket' aan. Alles wordt dan tot in de puntjes verzorgd en u kunt rekenen op uitgebreide garantiezekerheden! Voor € 200,- extra kunt u ook nog kiezen voor het ‘Mulder Occasion Excellent Afleverpakket’.

Uw auto financieren? Met onze EXTRA LAGE RENTE DEALS hebben wij altijd een passend financieringsvoorstel voor iedereen. Profiteer bij aanschaf van uw kwaliteitsoccasion van rentetarieven vanaf 4,9%. Vraag een van onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

Interesse in deze auto? Kom dan langs bij onze vestiging, bel ons óf vraag online meer informatie aan. Zoekt u wellicht een andere auto? Wij hebben circa 250 kwaliteitsoccasions op voorraad van diverse merken en u bent van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging of proefrit!

Hoewel onze advertenties met de grootste zorg zijn samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van uitrustingsniveaus, opties en accessoires. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mei 2019 - 2022
Kenteken: H-185-BX

Technische informatie
Vermogen: 54 kW (73 PK)
Koppel: 93 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 160 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 425 kg
GVW: 1.240 kg
Wielbasis: 234 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 85 kg
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 2

Staat
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 58 - 65 per kwartaal

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja

Laatst bekeken