Nissan Qashqai 1.2 N-connecta | Navigatie | Rondom Camera | Multifunctioneel ...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Wittenberg Harderwijk
Zuiderbreedte 8
3845 MC Harderwyk
Gelderland (NL)
Tel. 0341-439090
Fax. 0341-439099
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 18.900,00
Merk  Nissan
Model  Qashqai
Type  1.2 N-connecta | Navigatie | Rondom Camera | Multifunctioneel ...
Bouwjaar  2016
Km.  39.925 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.250 kg.
APK tot  23-03-2020
Motorinhoud  1.197 cc.
Garantie
Bovag
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Cruise control, Deelbare achterbank, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen


Aanvullende opties en accessoires

AchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Audio-navigatie full mapAutonomous Emergency BrakingAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothBandenspanningscontrolesysteemBinnenspiegel automatisch dimmendBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDAB ontvangerDimlichten automatisch en regensensorElektronisch Sper DifferentieelElektronisch Stabiliteits ProgrammaExtra getint glasgrootlichtassistentHill hold functieKeyless entryLED dagrijverlichtingLederen stuurwiel en versnellingspookLichtmetalen velgen 18"mistlampen voorMultimedia-voorbereidingParkeersensor voor en achterRijstrooksensorVerkeersbord detectieWereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Nissan Qashqai uit 2016 die 39925 kilometer heeft gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan Qashqai samen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Nissan bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?Bij Hyundai Wittenberg in Harderwijk vindt u altijd een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte Hyundai’s. Naast het verkopen van onze Hyundai modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in. Kortom, bent u opzoek naar een nieuwe- of gebruikte auto dan bent u bij Hyundai Wittenberg in Harderwijk aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!

Uw auto inruilen?
Neem contact met ons op via 0341-439090.Modelreeks: jan 2016 - sep 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 85 kW (116 PK)
Koppel: 190 Nm
Aantal cilinders: 4
Laadvermogen: 610 kg
GVW: 1.860 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 133 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro6
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG 40-puntencheck: https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
Kenteken: JH-910-G

Laatst bekeken