Ford Mustang Convertible V8 289 Manual Gearbox, Arcadian Blue Exterior Over...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Gallery Aaldering
Arnhemsestraat 47
6971 AP Brummen
Gelderland (NL)
Tel. 0575-564055
Fax. 0575-564767
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 44.950,00
Merk  Ford
Model  Mustang
Type  Convertible V8 289 Manual Gearbox, Arcadian Blue Exterior Over...
Bouwjaar  1965
Km.  28.349 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  2
 
Opmerkingen
Wij hebben zojuist deze prachtige Ford Mustang cabriolet in de kleur Arcadian Blue in combinatie met een blauw interieur zowel de bekleding als de stoffering binnengekregen uit de verenigde Staten met een best uniek verhaal. Nico Aaldering was afgelopen zomer in Amerika om een rondrit te maken met een goede vriend en dat kon absoluut niet in een moderne huurauto zoals wij allen zullen begrijpen.
Hij ging dus op zoek nar een klassieker om deze rit te maken en stuitte op deze Ford Mustang cabriolet in het licht blauw (Arcadian Blue) welke compleet is vernieuwd en met een witte soft top en een blauwe tonneau cover een V8 289 en handgeschakelde transmissie met drie versnellingen en stalen stijlwielen.
De carrosserie van de auto verkeert in zeer originele conditie en ziet er nog steeds keurig verzorgd uit. Het plaatwerk is mooi origineel en dun en is voorzien van correcte passingen. Ook de bumpers volgende carrosserie goed. De lak is omwille van cosmetische redenen al een keer opnieuw gespoten in de originele kleur en ziet er nog steeds zeer verzorgd uit.
Een '65-er Mustang is een tot de verbeelding sprekende auto. In die jaren was de Mustang immens populair en de dealers konden de auto's sneller verkopen dan dat ze nieuwe auto's geleverd kregen.
Onze Mustang is puurder dan puur gezien dat deze niet over een elektrische kap beschikt en geen rembekrachtiger heeft en geen stuurbekrachtiging.
Kortom een prachtige Ford Mustang in de juiste kleurstelling en uitstraling!
De Mustang rijdt fantastisch en schakelt erg goed en is zeker de moeite waard om bij ons in Brummen te komen bezichtigen.
Meer informatie
Tellerstand: 17.615 mijlen
Interieur: Donker blauw, Skai
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Kenteken: FO-35-52

Laatst bekeken