Jaguar X-type 2.5 Aut Nap Nl 107.655 Km

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Your Classic Car
Nikkelstraat 2717
1411 AG Naarden
Noord-Holland (NL)
Tel. 0624716382
Print
Specificaties
Prijs  € 7.745,00
Merk  Jaguar
Model  X-type
Type  2.5 Aut Nap Nl 107.655 Km
Bouwjaar  2002
Km.  107.655 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Deuren  4
Gewicht  1.510 kg.
Motorinhoud  2.495 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Gordijn airbags, Hoofdsteunen achter, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Schuifdak, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Trekhaak, Vierwielaandrijving, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Airbag hoofd achterAirbag hoofd voorAirbag opzij voorAirbag passagierAudiobediening op het stuurwielBagage afdekhoesBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling afstandbedieningElektrisch bedienbare achterklepElektrisch bedienbare ramen achterElektrisch bedienbare ramen voorElektrisch verstelbare buitenspiegelsGetint glasGordelspannersLederen stuurwielMiddenarmsteun achterMistlampen voorParkeersensoren achterPollenfilterPortierverlichtingSchuif/kanteldakStuur in hoogte verstelbaarTrekhaak afneembare kogelVerstelbare gordelhoogteVerwarmbare ruitensproeiers
Bijzonderheden
VERKOCHT, graag helpen wij aan een passend alternatief.

Nederlandse Jaguar X-type 2.5 Executive automaat. Met volledige historie en aantoonbaar slechts 107.655 km gereden. Uiteraard met tellerrapport, APK en alle boekjes. Niet in gerookt en de Jaguar sliep binnen in een droge garage.

De buitenzijde is prachtig, de kleur staat de X-type heel mooi en de lak ziet er uit als nieuw. Er zijn geen deuken of krassen en slechts enkele lichte gebruikssporen die passen bij een youngtimer van 21 jaar oud. Sowieso heeft een Jaguar altijd een dijk van uitstraling; beschaafd, klassiek en stijlvol. Nooit ordinair of opdringerig, en dat is een verademing in vergelijking met de Duitse concurrenten van deze leeftijd…

Het interieur ziet er ook uit als nieuw en is zeer sfeervol dankzij de beige leren bekleding en de warme houtafwerking in het dashboard. De electrisch verstelbare stoelen en de achterbank zijn nauwelijks gebruikt en het dashboard is krasvrij. Alles functioneert naar behoren inclusief de uitstekend werkende climate control.

Het gaat hier om de mooie complete Executive uitvoering: Glazen schuifdak, automaat met sportstand, electrisch verstelbare stoelen, beige leren bekleding, verstelbaar leren stuur,inklapbare buitenspiegels, cruise control, climate control, Hifi systeem met CD-wisselaar. Ook nog parkeersensoren achter en alu velgen met goede Pirelli P7 banden. Enkele jaren geleden is er een afneembare trekhaak gemonteerd om sporadisch een kleine aanhanger te gebruiken.

Zoals u weet heeft Jaguar een geweldige reputatie op het gebied van comfort en wegligging en dat zult u merken tijdens de proefrit. Wat een rust en toch sportief en handzaam. En dankzij de standaard 4x4 aandrijving met viscokoppeling kleeft de X-type aan de weg. Het is een solide gebouwde Jaguar die gelukkig ook een terechte schare liefhebbers heeft. Je hoort geen enkel rammeltje of kraakje.

Ondernemers let op: geschikt als YOUNGTIMER met een aantrekkelijke bijtelling. Check de site van de belastingdienst voor de voorwaarden.
Bedrijfsinformatie
U bent van harte welkom op afspraak bij Your Classic Car, direct aan de A1, afslag 6 op bedrijventerrein Gooimeer Zuid. Wij zijn flexibel en daarom ook op zondag en buiten de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via mail en WhatsApp. Extra foto’s en video’s op verzoek. Wij ruilen graag uw huidige auto in.
Meer informatie
Technische informatie
Vermogen: 144 kW (196 PK)
Aantal cilinders: 6
Tankinhoud: 61 liter
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 220 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 4672 x 1789 x 1392 cm
Wielbasis: 2.710 cm
Inhoud laadruimte: 452/452 l

Gewichten
Laadvermogen: 650 kg
GVW: 2.160 kg
Max. trekgewicht: 1.500 kg (ongeremd 750 kg)
Max. dakbelasting: 75 kg

Interieur
Interieurkleur: beige
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 244 kg
Energielabel: E

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,3 l/100km (1 op 9,7)
Brandstofverbruik in de stad: 15 l/100km (1 op 6,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,6 l/100km (1 op 13,2)

Staat
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Optische staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 217 - € 246 per kwartaal

Identificatie
Kenteken: 64-JR-RX

Overige informatie
Bandenmaat: 225/45R17

Laatst bekeken