Saab 9-3 Cabrio 1.9 Tid Vector Fantastisch Netjes En Goed!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Friesland-Trading
Wattstraat 9
8606 JX Sneek
Friesland (NL)
Tel. 085-3031174
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 3.450,00
Merk  Saab
Model  9-3
Type  Cabrio 1.9 Tid Vector Fantastisch Netjes En Goed!
Bouwjaar  2007
Km.  345.571 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  2
Gewicht  1.650 kg.
Motorinhoud  1.910 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cabriokap elektrisch, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoofdsteunen achter, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Saab 9-3 Cabrio 1.9 TiD Vector Fantastisch netjes en goed!
Kenteken: 95-TV-VFMerk: SaabModel: 9-3 CabrioTellerstand: 345571 KMCarrosserievorm: CabrioAantal deuren: 2Brandstofsoort: DieselBouwjaar: 2007Transmissie: AutomaatKleur: zwartMotorinhoud: 1910 ccAantal cilinders: 4Motorcode: Z19DTHVermogen: 110 kW / 150pkLedig gewicht: 1650 kgMax. trekgewicht: 1600 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 7 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 464 cmHoogte: 1435 cmMotorrijtuigenbelasting: € 525 - 550 per kwartaalEmissieklasse: Euro 4ComfortBoordcomputerCruise controlExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningElektrisch bedienbare kapLichtmetalen velgen 17"Lichtmetalen velgen 5-spaaks 17"Mistlampen voorInfotainmentAudio installatieAutotelefoon voorbereidingStuurwiel multifunctioneelInterieurAircoElektrische ramen voorHoofdsteunen voor en achterHoutafwerking interieurLederen bekledingLederen stuurwielLederen versnellingspookMiddenarmsteun voorSportstoelenVoorstoelen in hoogte verstelbaarOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingBestuurdersairbagElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Werkelijk wat hebben we hier een fantastische Saab cabrio Vector, alles er op en er aan en alles werkt naar behoren, je ziet gewoon dat het bij een liefhebber vandaan komt, prijs is gebaseerd op de conditie van de auto, staat rondom op goede banden en het dak werkt perfect. 

Deze prachtige auto staat op onze vestiging Wattstraat 9
8608 JX Sneek Hier werken wij op afspraak!!!!!!


TRADING EXCUSIEF:Auto wordt geleverd met nieuwe apk3 Maanden garantie op motor en versnellingsbakMinimaal 15 liter brandstofSchoon en super fris geleverdTRADING OUTLET:De auto wordt geleverd zoals hij te koop staatGeen garantieAuto is toonbaar netjes maar niet gepoetstMinimaal 10 liter brandstofAfleverpakket € 395,- met onderhoudsbeurt en nieuwe apk

Belangrijke mededeling!
Wij werken altijd op afspraak en stellen het op prijs dat u te voren contact met ons opneemt voor een bezichtiging. 

Friesland-Trading is een handelsonderneming welke handelt op de zakelijke wijze en daarom aan de particulier geen hoge kortingen en garanties kunnen bieden. Onze auto's worden bij binnenkomst na gekeken en niet geheel schoon gemaakt maar toonbaar netjes!

Voor een verzorgde aflevering werken wij met een afleverpakket á 250, - wanneer u voor kiest om een auto direct mee te nemen rekenen wij geen aflever kosten
In het afleverpakket zit inbegrepen een nieuwe apk, olieservice en poetsbeurt. Vraag ook naar onze financiële financieringsmogelijkheden!

Op ons Marktplaats account vind u altijd een zeer complete fotoreportage, zet wij ook altijd de eventuele beschadigingen op de foto en als er onderhouds boeken zijn dan fotograferen wij die ook compleet.

Wij proberen ons Marktplaats account up to date te houden, wij raden aan om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 085-3031174 voordat u vertrekt.

De informatie op ons Marktplaats account is zo accuraat en actueel mogelijk weer gegeven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en daarom is de informatie onder verplichte. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar een aankoop van de zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Friesland-Trading
Wattstraat 9
8606 JX Sneek
085-3031174
info@friesland-trading.nl

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.

Laatst bekeken