Honda Jazz 1.4 Comfort Plus | Clima | Automaat |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autohuis Salland
Stationsstraat 11
8152 BH Lemelerveld
Overijssel (NL)
Tel. 06-11504279
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 9.850,00
Merk  Honda
Model  Jazz
Type  1.4 Comfort Plus | Clima | Automaat |
Bouwjaar  2012
Km.  117.364 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.051 kg.
Motorinhoud  1.339 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningElektronische remkrachtverdelingLichtmetalen velgen 16"mistlampen voorParkeersensor voor en achter
InfotainmentAudio-navigatie full map + hard diskAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothRadio-cd/mp3 spelerStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun voorElektrische ramen voor en achterLederen stuurwiel en versnellingspookStuur verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Brake Assist SystemElektronisch Stabiliteits Programma
Overigebuitenspieg.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaarextra getint glas achterNavigatie-pakket (Audio-navigatie full map + hard disk, Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth)
Bijzonderheden
Alle technologie in de Honda Jazz is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bediende ramen en buitenspiegels in carrosseriekleur.

Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem met harde schijf is met het audiosysteem gecombineerd. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! U bent in deze Honda ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Honda Jazz is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Heeft u interesse in deze mooie Honda? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Bedrijfsinformatie
Autohuis Salland is een autobedrijf dat is gespecialiseerd in het in- en verkopen van jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf vloeit voort uit een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf. Dit familiebedrijf genaamd In de Wal auto’s is een grote partij in de autowereld en verkoopt uitsluitend Business to Business. Met dit familiebedrijf achter ons en de inmiddels jarenlange ervaring in de autobranche bent u bij Autohuis Salland aan het juiste adres voor al uw auto’s. Doormiddel van een nauwkeurige selectie bij het inkopen, waarbij streng wordt gekeken naar een sluitende kilometerstandregistratie en onderhoudshistorie, beschikt onze voorraad alleen over nette en correcte auto’s. Met een gemiddelde voorraad van 90 occasions biedt Autohuis Salland u een breed assortiment. Daarnaast is het de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen, hierin kunt u uw wensen en eisen aangeven en wij komen dan met een passend aanbod bij u terug! U kunt bij ons terecht binnen de openingstijden, daarnaast is het mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Alle moeite is genomen om onze advertenties van de auto's zo zorgvuldig en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter niet uit te sluiten. Echter kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jul 2012 - jun 2014
Kenteken: HF-402-G

Technische informatie
Vermogen: 74 kW (101 PK)
Koppel: 127 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 175 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 484 kg
GVW: 1.535 kg
Afmetingen (LxBxH): 390 x 170 x 153 cm
Wielbasis: 250 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 128 kg
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)

Historie
Aantal eigenaren: 1

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 125 - € 141 per kwartaal

Afleverpakketten
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG garantie pakketten: Autohuis Salland biedt verschillende garantiepakketten aan. pakket 1: 3 maanden Autohuis Salland garantie, kleine onderhoudsbeurt en een apk keuring t.w.v. €499,-. Pakket 2: 6 maanden BOVAG garantie, onderhoudsbeurt volgens schema, apk keuring, €20,- brandstof en tenaamstelling van het voertuig t.w.v. €699,-. Pakket 3: 12 maanden BOVAG garantie, onderhoudsbeurt volgens schema, apk keuring, €20,- brandstof en tenaamstelling van het voertuig t.w.v. €999,-.

Laatst bekeken